Genel

Genel Haberleri

Çocuklarının babası kuzeni çıktı! İşte 12 yıl boyunca aldatılan adamın ilk sözleri

Konya'da eşinden boşanan adam 3 çocuğu için DNA testi yaptırdı. Sonuçlara göre Hüseyin A., sadece en büyük çocuğun biyolojik babası çıktı. Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili sessizliğini bozan Hüseyin A., "12 yıl dost hayatı yaşamışlar. Benim evimde, benim soframda, benim yatağımda yıllarca dost hayatı yaşamışlar. Ben otelden gelip, akşam da inşaatlarda çalışmaya gittiğimde bunlar evde hayatlarını sürdürmüşler" dedi.

ABD’ye kaçak yollarla giden Türklerin sayısı belli oldu

ABD'ye Meksika ve Kanada sınırlarından iltica etmek için kaçak yollarla giren Türk vatandaşlarının sayısı 50 bin kişiyi buldu.

Elektrikli Peugeot 208 Türkiye'de! Fiyatı ne kadar?

Peugeot 208, Avrupa'da kendi segmentindeki en beğenilen seçeneklerden biri olarak biliniyor ve şimdi Türkiye'deki tüketicilerle buluşuyor. İşte özellikleri ve fiyatı...

Erdoğan’ın koruma ekibi kaza yaptı… Şehit sayısı yükseldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak'taki programının ardından meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memuru İlker Duran'ın şehit olduğunu duyurdu. Duran ile birlikte kazada şehit sayısı 2’ye çıktı.

Konya'da askeri eğitim uçağı düştü

Konya'da askeri eğitim uçağı düştü, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Konya’da askeri eğitim uçağı düştü: 1 şehit

Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü bildirildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Konya Valisi Vahdettin Özkan, askeri uçağın düştüğü bölgedeki şantiye alanında iş makinesi kullanan bir personelin şehit olduğunu açıkladı.

PTT'den 2900 TL Ramazan Yardımı! İşte Detaylar...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ailelere sağlanan yardımların detayları belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan yardımlarını artırarak ailelere destek olmaya devam ediyor. İşte PTT'den alınabilecek 2900 TL'lik Ramazan yardımıyla ilgili detaylar haberimizde...

Emekliler bayram ikramiyelerini o tarihte alacak! Nisan ayında yatması bekleniyordu...

Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emeklilere ödenecek 3 bin TL'lik ikramiye, geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınlanmıştı. İkramiyenin 1-9 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatması beklenirken, kulislerde konuşulan bilgilere göre söz konusu ödeme takvimi öne çekilecek.

Konut satış rakamları açıklandı: En çok hangi ülke vatandaşına satıldı?

Türkiye genelinde konut satışları, şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,3 artarak 93 bin 902 oldu.

Ramazan bayramı ne zaman, bayram tatili kaç gün?

Ramazan ayının sona ermesinin ertesi günü üç gün sürecek Ramazan bayramı kutlanacak. Birlik ve beraberlik duygularını artıran Ramazan bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlıyor, 12 Nisan 2024 Cuma günü sona eriyor.

Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'a 2 yıl 6 ay

İbrahim Keloğlan, Eros isimli kediyi işkence ederek öldürmesi nedeniyle 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Uyuşturucu almak için para isteyen oğlunu öldürdü

Adana’da bir baba ile oğlu arasında uyuşturucu parası nedeniyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sonrasında oğluna av tüfeğiyle öldüren baba kendisini ihbar etti. Baba ifadesinde para vermesine karşın oğlunun “Uyuşturucuya zam geldi, para yetersiz” diyerek satırla saldırması üzerine cinayeti işlediğini söyledi.

Oruç fidyesi nedir? Oruç fidyesi kimlere, ne zaman verilir? 2024 oruç fidyesi ne kadar?

Oruç fidyesi nedir? Oruç fidyesi kimlere, ne zaman verilir? 2024 oruç fidyesi ne kadar?

Milli Savunma Bakanlığı Memur Alımlarında Taban Puanlar Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Genelkurmay Başkanlığı, Kuvvet Komutanlıkları ve Milli Savunma Üniversitesi'nde görev yapacak memurların alımı için adayların merakla beklediği minimum KPSS puanları kamuoyu ile paylaşıldı.

Ehliyeti olanlar dikkat! Ödeme yapmayana 12 bin TL ceza kapıda

2016 öncesi alınan B sınıfı ehliyetlerini 15 TL karşılığında yenilemeyen kişilere 12.000 TL'ye kadar para cezası uygulanacak.

Emekliye 7 kategoride destek paketi! Ulaşım, fatura, düşük faizli kredi..

Emeklilere yeni destekler için bakanlıklar harekete geçti. Emeklilerin yaşamını daha da kolay hale getirecek yeni destek paketi yolda. Fatura yardımı, barınma, ulaşım yardımı, düşük faizli kredi fırsatı gibi birçok kategoride destek paketi ana başlık olarak ele alınıyor. Peki bu durum nasıl değerlendirilecek? İşte detaylar...

AİHM'den zorunlu askerlik konusunda kritik karar: Alternatif kamu hizmeti seçeneği sunulmaması ihlal nedeni

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, zorunlu askerlik uygulaması ile ilgili kritik bir karara imza atarak, yasalarda, zorunlu askerlik yapmak istemeyenler için alternatif kamu hizmeti seçeneği sunulmamasını hak ihlali saydı.

'Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Şehirleri' listesi yayınlandı: Birinci ve dördüncü kent Türkiye'den

2023 yılının 'Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Şehirleri' listesine göre ilk sırada 20 milyon 200 bin ziyaretçiyle İstanbul yer aldı. Listedeki bir diğer şehir ise Antalya oldu.

Türkiye 3 yaşındaki Müslüme Yağal'a ağlamıştı. İstismarcı dede hakkında karar verildi. İndirim bekliyordu, cezası artırıldı!

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran 3 yaşındaki Müslüme Yağal davasında nihai karar çıktı. Gelinine tecavüz edip 3 yaşındaki torununu taciz eden dede indirim bekliyordu ama beklediği olmadı. Sapık dedeye ceza üzerine ceza yağdı.

Toplam 8189 haber.