Genel

Genel Haberleri

Çinkonun vücut geliştirdiğini düşünen halterci, 39 madeni para ve 37 mıknatısı yuttu

Hindistan'da bir halterci, çinkonun vücut geliştirmede faydalı olduğuna inanarak 39 madeni para ve 37 mıknatıs yuttu. Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 26 yaşındaki haltercinin midesinden madeni paralar ve mıknatıslar çıkarıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 7839 Personel Alımı Yapacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye genelindeki huzurevleri ve çocuk esirgeme kurumlarına büyük çapta personel alımı yapacağını duyurdu.

Ali İhsan Varol dolandırıldı: Biz yandık siz yanmayın

Dolandırıldığını açıklayan sunucu Ali İhsan Varol, takipçilerini de uyardı.

İstanbul’da ‘jigololuk’ vaadiyle vurgun: Onlarca kişi parasını kaptırdı

İstanbul’da erkekleri jigolo olma vaadiyle dolandıran şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 26 kişiyi 575 bin lira dolandıran 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Devlet hastanelerine ait 35 bin kutu ilaç bakkalda çıktı

Adana'da bakkal deposunda çoğu kanser tedavisinde kullanılan 35 bin 206 kutu ilaç ele geçirildi. Farklı devlet hastanelerine ait kayıtların yapıldığı, usulsüz bir şekilde temin edildiği belirtilen Erdal B. ile eşi Hicran B. gözaltına alındı.

Milyarlarca liralık vurgun… Depremzedeleri ilaçsız bırakıp ceplerini doldurdular!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kafes-50" operasyonlarında, organize suç örgütü üyesi 37 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Hatay'daki, suç örgütü üyelerinin, depremzedelere dağıtılması gereken ilaçları dağıtmadıkları halde sahte evrak ve faturalar ile dağıtılmış gösterip ödeme aldıkları tespit edildi.

Uzman isim açıkladı: 24 il diri fay üzerinde, iki fay çok riskli

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, zamanlama açısından en riskli 2 fayı ve İstanbul'un depremde daha fazla zarar görecek bölgelerini anlattı.

Türkiye genelinde ilk kez ev sahibi olacaklara müjde: Düşük taksitli konutlar geliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in son açıklamaları, ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar için umut ışığı oldu. Bakan Şimşek, Türkiye genelinde ilk kez ev sahibi olacak ve mevcut bir evi olmayan vatandaşlar için 81 ilde toplamda 500 bin sosyal konutun inşa edileceğini duyurdu.

İl olması beklenen 25 ilçe belli oldu

TÜİK raporunu açıklandı. Antalya, Mersin, Van, Muğla, Bursa, Adana, Ankara, Balıkesir, Diyarbakır ve diğer şehirlerde bulunan 25 ilçe il olmaya aday olarak görülüyor.

TÜİK tek tek o şehirleri sıraladı: İl olması beklenen ilçeler açıklandı

İl olacak ilçeler yeniden gündeme geldi. Milyonlarca yurttaşın yakından takip ettiği olayda yeni gelişme yaşandı. TÜİK tarafından beklenen rapor açıklandı. TÜİK verilerine göre il olmaya aday görülen 24 ilçe belli oldu. İl olmak için 8 kriter ise ortaya çıktı.

Otomobil fiyatları yedi aydır geriliyor

Araştırmaya göre ocak ayında satılık otomobillerin reel fiyatı önceki aya göre yüzde 6 azaldı.

Kaldırım çöktü anne ve çocuğu içine düştü

İstanbul Güngören'de kaldırım çöktü. 2 metre derinliğinde meydana gelen çukura anne ve çocuğu düştü. Korku dolu anların yaşandığı çökme sonrası 6 katlı bir bina tedbiren boşaltıldı.

Adana'daki yangında bir aile yok oldu

Adana’nın Kozan ilçesinde bir evde çıkan yangında mahsur kalan anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti. Alevlerin arasında kalan baba ise balkondan atlayarak kurtuldu.

Solgar Takviyeleri

Başarılı ve uzun bir geçmişe sahip olan Solgar Inc., 1947 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulan köklü bir markadır. Firma, sağlık alanında dünya genelinde tanınmış ve güvenilir bir isim haline gelmiştir. Özellikle bitkisel takviyeler, mineral ve vitamin desteği gibi ürünlerle bilinmektedir. Marka, sağlıklı yaşamı teşvik etme misyonuyla yola çıkmıştır. Bu misyon doğrultusunda, insanların sağlıklı bir yaşam tarzını sürdürmelerine yardımcı olacak ürünler geliştirmektedir.

Kız Çocuk Terlik

Kız çocuklarının rahatlıkla kullanabileceği ve aynı zamanda şık bir görünüm elde edebileceği terlik modelleri her mevsimde vazgeçilmez parçalardır. Bu terliklerin doğru şekilde seçimiyle çocuklarınızın ayak sağlığını koruyabilir ve onların rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Kız çocuklarının özellikle evlerde ve yaz aylarında dışarıda kullandıkları terliklerin çok fazla çeşidi ve farklı özellikleri bulunmaktadır. 

Doğum Günü Çiçeği

Doğum günleri, sevdiklerimizin yanında olduğumuz ve onlar için çok özel günlerden biridir. Bu özel günlerde onları kutlamak ve sevgimizi göstermek için pek çok farklı yollar bulunmaktadır. Doğum günü çiçeği bu özel günü kutlamanın en klasik ve güzel yollarından biridir. Her çiçek, kendine özgü bir anlam taşır ve doğum günü hediyesi olarak seçilen çiçekler, hem duygusal hem de anlamlı bir mesaj iletmek için mükemmel bir yol sunmaktadır.

Dizel Jeneratör Fiyatları

Dizel jeneratörlerin fiyatı genellikle sahip oldukları güç kapasitesine göre belirlenir. Daha yüksek güç kapasitesine sahip olan jeneratörler genellikle daha yüksek fiyat etiketlerine sahiptir. Dizel jeneratörlerin markası ve kalitesi, dizel jeneratör fiyatları konusunu önemli ölçüde etkiler. Tanınmış ve güvenilir markalara ait jeneratörler genellikle daha yüksek fiyatlarla satılır. Ancak daha uzun ömürlü ve güvenilir olabilirler.

Restoranlarda yeni dönem! Gramajı düşük ürünler menülere girdi, fiyatlar yarı yarıya düştü

Türkiye'de son dönemde artan fiyatlar sonrası restoran işletmecileri "eko" yani ekonomik ürün dönemini başlattı. Müşteri kaybetmek istemeyen esnaf, gramajları düşürerek daha uygun fiyatlı ürünleri menülere koydu.

Jandarma komutanına küfreden belediye başkan adayının ipi çekildi

AK Parti Niğde İl Başkanlığı, jandarma komutanına "Tam bir O....u çocuğusun" diyen Niğde Hacıabdullah beldesinin belediye başkan adayı Babaoğlan Altun'un ihraç sürecinin başlatıldığını açıkladı.

Toplam 8208 haber.