Genel

Genel Haberleri

İstanbul Bakırköy'de üst geçide çarpan tır, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü

İstanbul Bakırköy'de üst geçide çarpan tır, otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.

Evlilikler kısa sürüyor: Bir yıl içinde 5 bin çiftten boşanma kararı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre Türkiye'de 5 bin 126 çift, 1 yıl dolmadan boşandı.

Buda oldu! 1 aylık hamile kadını 70 bin TL'ye sattı

Osmaniye'de, eşi E.İ. ve kadın akrabası A.A.'ya zorla fuhuş yaptıran Suriye uyruklu Luey H. tutuklandı.

TÜİK, işsizlik verilerini açıkladı

TÜİK verilerine göre, 'geniş tanımlı işsizliği' tanımlayan atıl işgücü oranı, 2024 yılı Ocak ayında bir

Eski Emniyet Müdürü Hamza Turhan Ayberk'ten MOSSAD itirafı: Talimatları Victoria kod adlı ajandan aldım

İsrail'in ulusal istihbarat teşkilatı Mossad'ı bilgi sızdıran 7 ajanın ifadeleri ortaya çıktı. TV'lerde sabah programlarına katılan ve özel dedektiflik yapan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk, Victoria kod MOSSAD ajanından talimat aldığını itiraf etti. MOSSAD casusu Ayberk'in ödemeleri kripto para ve muhtelif banka hesapları üzerinden aldığı ortaya çıktı. Öte yandan ekipteki isimler Ayberk'in maddi durumunun 2019'dan sonra olağan dışı bir şekilde iyileştiğini de söyledi.

Dakikalarca Sevdiği Cansız Mankeni Kucaklayıp Kaçırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir şahsın bir işyerinin önünde bulunan cansız mankeni dakikalarca sevdikten sonra kucaklayıp kaçırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

IP TV kullananlar 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası alabilir

Dijital platformların kaçak bir şekilde izlenmesine olanak sağlayan IP TV'yi kullananlar 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 9 Mart hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Ankara çevreleri ile Mersin'in doğusunda yağış bekleniyor. Sağanak ve kar şeklinde olması beklenen yağışların bazı bölgelerde kuvvetli olması bekleniyor.

KONDA’dan İstanbul anketi: Denge bozuldu

KONDA’nın abonelerine gönderdiği İstanbul anketinde Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum’un dikkat çekici farkla önünde çıktı. Kararsızlar dağıtıldığında İmamoğlu, Kurum’dan 7,3 puan önde görünüyor.

Kimisi vergi dairesinde memur, kimisi eski polis! MOSSAD'ın Türkiye'deki ajanlarının banka hesapları deşifre edildi

MİT'in başarılı operasyonu sonucunda İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a ajanlık yapan birçok isim yakalanmıştı. 7 şüpheliden 6'sı tutuklanırken ajanların Türkiye'deki meslekleri ver banka hesap detaylarına ulaşıldı.

Deprem uzmanı Naci Görür deprem beklemediği yeri açıkladı

Naci Görür, beklenen İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bölgedeki gerilime işaret eden Görür, İstanbul için beklenen depremin büyüklüğünü söylerken deprem beklemediği yeri söyledi.

Mahkeme başkanı, futbolculara sordu: Bankaya neden Fatih Terim ile gittiniz?

Dolandırıcılık davasında sanıklar arasında yer alan Seçil Erzan, bugün 4. kez hakim karşısına çıktı. Erzan'a para kaptıran Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera müşteki sıfatıyla dinlendi. Mahkeme başkanı futbolculara "Bankaya neden Fatih Terim ile gittiniz?" sorusunu sordu. Soruya Belözoğlu, "Bankaya Fatih Terim ile gitmemizin sebebi bize hamilik yapması içindi" yanıtı verirken Turan ise, "Fatih Hoca büyüğümüzdür, hamimizdir" diye yanıtladı.

Taksici katiline verilen ceza belli oldu

İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal'a (19) verilen ceza belli oldu.

Japon deprem uzmanı 'her an olabilir' dedi ve deprem beklediği illeri sıraladı: 'Hazır olun' uyarısı

Çanakkale’de meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremin ardından olası İstanbul depremi tartışılıyor. Depremi daha önceden tahmin ettiğini belirten Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Marmara Bölgesi için “Her an deprem olabilir. Artık hazır olunsun” uyarısında bulundu. Moriwaki, deprem beklediği illeri de tek tek sıraladı.

BİM 8 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu! BİM'de bu hafta neler var?

BİM 8 Mart 2024 aktüel kataloğu yayınlandı. BİM'de bu hafta; Namaz elbisesinden iğne oyasına, Televizyondan hırdavat malzemelerine, Powerbank'tan Otomatik Temizlik Setine varana kadar onlarca ürün indirimli olarak satışa sunulacak. BİM aktüel ürünler kataloğunda bu cuma; Dikiş seti Yumak ve giyim ürünleri yer alıyor. Peki BİM'de bu hafta başka neler var? İşte BİM 8 Mart aktüel ürünler kataloğu.

Seçim dolandırıcılarına dikkat! YSK detayı...

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaştıkça seçim dolandırıcılığı arttı. YSK detayı dikkat çekti.

Ramazan öncesi gıda fiyatları nasıl değişti?

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Ramazan ayı öncesi fiyat değişimlerini değerlendirdi. Buna göre markette en fazla fiyat artışı yüzde 195 ile kuru incirde görüldü.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi ilanı kura çekimi hangi tarihte, saat kaçta? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi için geri sayım başladı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev alacak 8 bin işçi alımı için İŞKUR tarafından noter huzurunda kura çekimi gerçekleşecek. Sağlık Bakanlığı'nda çalışmak isteyen adaylar, İŞKUR üzerinden tamamlanan başvuruların ardından gözlerini kura çekimi tarihlerine çevirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklama sonrasında ise kuraların çekileceği tarih belli oldu. Peki, 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi gün yapılacak?

Evlilik Kredisine Yoğun Başvuru! İşte 22 Günde Başvuran Çift Sayısı

Aile ve Gençlik Fonu üzerinden yeni evlenen çiftlere sağlanacak olan evlilik kredisine 22 günde 4 bin 815 çift başvuru yaptı.

Toplam 8208 haber.