Bölge

Bölge Haberleri

Diyarbakır’da gece yarısı ’ucuzluk’ izdihamı! Polis elektriği kesti

Diyarbakır’da, aşılışa özel indirim yapan bir çeyiz mağazasının önünde toplananlar, ucuz ürün alabilmek için izdiham oluşturdu. Polis, kalabalığı elektriği kestirerek dağıttı.

Şanlıurfa’da çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu

Şanlıurfa’da çöp konteynerinde yeni doğmuş bir kız bebeği cesedi bulundu. Bebeğin kolunda doğum künyesinin olduğu belirtildi.

Aşiret mensupları 18 yıl sonra gelen bebeği zılgıtlarla karşıladı! Sosyal medyada gündem oldu

Şanlıurfa'da 18 yıl sonra dünyaya gelen oğlunu hastane koridorunda akrabalarıyla birlikte gözyaşı, dua ve zılgıtlarla karşılayan baba, duygularını anlattı. Yıllarca rüyasında çocuğunu kucağına aldığını söyleyen baba, halen rüyada olduğunu zannettiğini söyledi.

Arama yapılan otobüsteki yolcunun midesinden 76 paket uyuşturucu madde çıktı

Batman'da yapılan operasyon sırasında durdurulan otobüste seyahat eden İran uyruklu bir kişinin midesinden 76 paket halinde 714 gram uyuşturucu madde çıktı.

Mardin'de Taranan 5 Kişi İçin Barzani'den Açıklama

Mesut Barzani, Mardin’de Duhoklu iki aileden 5 kişinin öldürülmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kürdistan Bölgesi hükümetinin Türkiye’de ilgili taraflarla bu olayla ilgili gerçeklerin aydınlatılması, suçluların bulunup yargılanması için ciddi bir çaba göstereceğine inanıyorum” dedi.

Batmanlı Gülsüm Nine, 80 yıldır kimliksiz yaşıyor

Batman’da yaşayan 80 yaşındaki Gülsüm Akıncı, 80 yıldır kimliksiz yaşıyor.

Mardin'de yabancı plakalı otomobile silahlı saldırı: 3 ölü, 2 ağır yaralı

Mardin'de yabancı plakalı araca silahlı saldırı düzenlendi. Olayda araçtaki 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır yaralandı. Saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Geçen yılın en soğuk ilçelerinde bu yıl sıcaklıklar arttı: 'Yıllardır ilk kez kar yağmadı'

Geçen yıl 18 Ocak'ta en düşük sıcaklığın sıfırın altında 34.4 dereceyle ölçüldüğü Van'ın Özalp ve eksi 33.8 ile ikinci sırada yer alan Çaldıran ilçelerinde bu yıl hava sıcaklığı arttı.

Kemal Kurkut davası: Mahkeme, sanık polise ceza verilmesine yer olmadığına hükmetti!

Diyarbakır'da, Kemal Kurkut'un öldürülmesine ilişkin davada yerel mahkeme beraat kararında değişikliğe gitti. Diyarbakır 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi, istinaf mahkemesinin bozma kararı doğrultusunda, polis Yakup Şenocak hakkında 'ceza verilmesine yer olmadığına' hükmetti.

Diyarbakır’da fırın işçileri iş bıraktı: Ortaçağ köleleri değiliz

Diyarbakırlı fırın işçileri, düşük ücret ve sigortasız çalıştırıldıklarını belirterek iş bıraktı. İş önlüklerine “Ortaçağ köleleri değiliz” yazan fırın işçileri yetkililere seslenerek “Ekmek kapılarımıza sessiz ve etkisiz kalarak kilit vurmayın” dedi.

Gaziantep’te iki aile arasında silahlı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Van’da cinsel istismar iddiası: 4 kişi tutuklandı!

Van'ın Muradiye ilçesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Ölü bulunan gencin katili, babası çıktı

Van'ın Çatak ilçesi kırsalında keçilerini otlatmaya gittikten iki gün sonra cesedine ulaşılan gencin katilinin babası olduğu ortaya çıktı.

Melek'i öldürmeden önce internette 'Zina eden ablayı öldürmek caiz mi' diye arama yapmış

Diyarbakır'da, tartıştığı ablası Melek Aslan'ı (24) tabancayla vurarak öldüren Mustafa Aslan (21) ve azmettirdiği öne sürülen eski sevgilisi Orhan Vatansever'in müebbet hapis cezaları, İstinaf Mahkemesi'nce onandı. Aslan'ın, cinayetten 1 hafta önce internetten 'Şeriata göre zina eden ablayı öldürmek caiz mi?' yazarak arama yaptığı ortaya çıktı.

Batman'da genç kadın sokak ortasında bıçaklandı

Batman’da 27 yaşındaki genç kadın kendisini takip eden erkek tarafından bacağından bıçaklandı.

Diyarbakırlı iş insanından 3 bin işçisine 2 bin TL’lik doğalgaz desteği

Ünteks Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Ünver, 1150’si Diyarbakır’da olmak üzere totalde 3 bin çalışanına 2 bin TL’lik doğalgaz için ek yardımda bulundu. Aralık ayında alınan karar, 5 Ocak’taki işçi ödemelerinde çalışanların hesabına yattı.

Batman'da korkunç olay! Taziyeden dönen araca ateş açıldı... 2 ölü 5 yaralı

Kan donduran olay Batman’ın Kozluk ilçesinde meydana geldi. Taziyeden dönenleri taşıyan bir araca hareket halindeyken husumetlileri tarafından çapraz ateş açıldı. İlk belirlemelere göre iki kişi öldü, beş kişi de yaralandı.

Okul Kapısında Silahlı Saldırı: 1 Ölü 2 Yaralı

Batman'ın Aydınkonak mahallesindeki ilkokul kapısında sabah çıkan silahlı kavgada bir öğrenci velisi hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı.

Batman'da korucu başkanına silahlı saldırı

Batman'ın Kozluk ilçesinde korucu başkanı Hamdullah Ergider, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.