Bölge

Bölge Haberleri

GAİB, Şanlıurfa'da ihracatçı buluşması düzenledi

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Birlik üyesi firmalara yönelik İhracatçı Buluşması düzenledi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleşen buluşma, GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim'in açılış konuşmalarıyla başladı.

Gaziantep'te 22 yıl önce çalınan motosiklet bulundu

Gaziantep'in Araban ilçesinde 2001 yılında çalınan bir motosiklet, 22 yıl sonra emniyet güçleri tarafından ele geçirildi.

Van sınırında 3.7 büyüklüğünde deprem!

Son dakika gelişmesi... Van'ın Başkale ilçesine 8.57 kilometre mesafede 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Gaziantep Adliyesinde rüşvet operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep Adliyesinde görevli katip A.Y. rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Savcılıktaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen A.Y. adliye binasının birinci katından atlayarak kaçmaya çalışırken, yakalanarak tutuklandı.

Gazikültür, Gazi şehrin her bir ilçesinde kurtuluş panelleri düzenliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş., Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Uluslararası Kültür ve Dil Araştırmaları iş birliğinde şehir merkezi ve çevre ilçelerde 'Kurtuluş Panelleri' düzenlenecek.

Alzheimer hastaları üretilen cihazla takip edilebilecek

Adıyaman Belediyesi tarafından alzheimer hastaları ve down sendromlu kişiler kaybolma risklerine karşı giyilebilir teknoloji sayesinde aileleri tarafından takip edebilme projesi hayata geçirilerek bir ilke daha imza atıldı.

Gazi yarı maratonu, 7'den 70'e beğeni topladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde Antep Savunması'nda şehit olan 6 bin 317 kahramanın hatırasını yaşatmak için bu yıl 5'incisi düzenlenen Gazi maratonları arasında yer alan Gazi Yarı Maratonu,Yarı Maratonu ve Halk Yürüyüşü, katılımcılardan tam puan aldı.

TEMA Vakfı gönüllüleri Adıyaman için bir araya geldi

Tema Vakfı Adıyaman İl Temsilciliği öncülüğünde bir araya gelen gönüllüler yeni dönem çalışmaları ile ilgili planlama yapmak üzere bir araya geldi.

Babasından izinsiz aldığı otomobille faciaya yol açtı: 2 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te 16 yaşındaki Mehmet Kaya babasından izinsiz aldığı araçla 5 arkadaşını da alarak gezmeye çıktı. Ehliyetsiz sürücü Mehmet Kaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç taklalar attı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

20 TL yüzünden iş yerini silahla bastılar

Gaziantep'te sipariş ettiği beyranın fiyatının 20 TL fazla olduğu gerekçesiyle telefonda tartışma yaşayan bir kişi arkadaşlarıyla birlikte iş yerini basıp iş yeri sahibini ve oğlunu önce darp etti, ardından iş yerine gelerek rastgele ateş etti.

'Gaziantep Spinal Günleri' toplantısı

SANKO Üniversitesi Hastanesi ve Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu iş birliğiyle 'Gaziantep Spinal Günleri' toplantısının dördüncüsü düzenlendi.

E- spor 25 Aralık Kurtuluş Günü etkinlikleri başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor ve Daire Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren E-Spor Merkezi, Gaziantep'in Kurtuluş'unu düzenleyeceği etkinlik günleri ile kutlamaya hazırlanıyor.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde korkutan yangın

Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü binasında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Diyarbakır'da yolcu minibüsü şarampole devrildi: 4'ü ağır 16 yaralı

Mardin'den Diyarbakır'a yolcu taşıyan minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu şarampole devrildi. Meydana gelen kazada 4'ü ağır 16 kişi yaralandı.

Şahinbey'de doğan 170 bininci bebeğe Tahmazoğlu'ndan sürpriz

Şahinbey ilçesinde dünyaya gelen 170 bininci bebeğe 'hoş geldin bebek' sürprizi yapıldı.

Özel Gereksinimli vatandaşlar için engelsiz yaşam merkezi açılıyor

Adıyaman Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle yapılan engelsiz yaşam merkezi inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığından Türkiye geneli operasyon

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerin Türkiye geneli düzenlediği operasyonda nitelikli suçlardan aranan 189 kişi gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 129'u tutuklandı, 60 kişi ise serbest bırakıldı.

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti sürüyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.

Diyarbakır'da 'Kentini tanı, kendini tanıt' projesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik başlattığı 'Kentini tanı, kendini tanıt' projesi bünyesinde düzenlediği geziler devam ediyor.