Bölge

Bölge Haberleri

Diyarbakır'da hastane personeli ve vatandaşlar kan bağışında bulundu

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi Hastanesi Kan Bankası tarafından 'Hastanelerde Umutla Kan Bekleyen Hastalarımıza Umut Olmak' sloganıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Batman'da park halindeki araçtan bilgisayar çalındı

Batman'da park halindeki bir aracın camını kıran hırsız veya hırsızlar, bir adet laptop bilgisayar ve cüzdan çalarak kayıplara karıştı.

Gaziantep'te 3,5 milyon TL'lik sahte deterjan ele geçirildi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Oğuzeli ilçesinde bir işyerine düzenlenen operasyonda, 3,5 milyon TL değerinde sahte deterjan malzemeleri ele geçirdi.

Batman'da 90 hastaya diş bakım tedavisi

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi ile Şifa Bakım Merkezinde 90 hastaya yönelik ortak bir uygulama gerçekleştirdi.

Genç ve dinamik yöneticiler, işletme bölümü öğrencileri ile buluştu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İşletme Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen İş Zirvesi'23 (Business Summit'23) programında, iş dünyasının genç ve dinamik yöneticileri tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Dr. Yıldız: 'Grip aşısının gebeliğe zararı yok'

Medical Point Gaziantep Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Semra Sarı Yıldız, kış mevsimi ile birlikte anne adaylarına grip aşısı olmaları konusunda bilgi verdi.

Aranan şahıs Nizip'te yakalandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 2 kişiyi kasten öldürmek, 1 kişiyi de yaralamak, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit etmek suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli, polis ekiplerince gizlendiği adreste yakalandı.

Diyarbakır'da dört yıl sonra kitap fuarı düzenleniyor

Diyarbakır'da dört yıl sonra 200'e yakın yayınevi ve 300 yazarın katılımıyla kitap fuarı düzenlenecek.

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın adına kütüphane açıldı

Adıyaman'da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın'ın adının verildiği kütüphanenin açılışı yapıldı.

Diyarbakır anneleri HDP'ye ve destekçilerine meydan okudu

Diyarbakır'da 5 yılı aşkındır evlat nöbetinde olan annelerden Çiğdem Adak, HDP ve yandaşlarına meydan okuyup, 'Evlatlarımızı sizden alacağız. Öyle de böyle de alacağız' dedi.

Diyarbakır dengbejlerinin sesi İstanbul'da yankılandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) işbirliğiyle İstanbul'da düzenlenen 'Diyarbakır Tanıtım Günleri'nde dengbejler kulakların pasını sildi.

Scooter kazasında ölen lise öğrencisinin ailesinden tepki

Gaziantep'te scooter ile yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada çarptığı Ezgi Yiğit'in ölümüne, İrem Şimal Toprak'ın ise ağır yaralanmasına neden olan ehliyetsiz sürücü Osman S.'nin 28 günde tahliye edilmesine aileden sert tepki geldi. Aile kızlarının katilinin dışarıda serbest dolaştığını ifade ederek duruma tepki gösterdi.

Japon mutfağının incisi, gastronomi kentinde yerini aldı

Gaziantep'te yerini alan Uzak Doğu lezzeti suşi, şehrin zengin mutfak mirasıyla modern lezzetleri birleştirerek benzersiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

Fadıloğlu, başarılı anne ve çocuklarını ödüllendirdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezi'nden yararlanan anneler ve çocuklarına yönelik düzenlenen Şehit Kamil'e Mektup ve Gaziantep Savunması isimli yarışmalarda başarılı olan anneleri ve çocukları ödüllendirdi.

Fadıloğlu, ailelerin dertlerine ortak oluyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarına ortak oluyor. Ziyaret ettiği her evde aile fertlerinin yoğun sevgi gösterisiyle de karşılaşan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla da yakından ilgileniyor.

Atatürk Stadyumunda bakım ve yenileme çalışmaları başladı

6 Şubat depremleri sonrası depremzedelerin kullanımına açılan ve yıpranan Atatürk Stadyumunda bakım ve yenileme çalışması başlatıldı.

İtfaiye Müdürü Doğan, karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı

Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Doğan, soba ve doğalgaz zehirlenmelerini karşı vatandaşı dikkatli olmaları hususunda uyardı.

Gaziantep'te göçmen kaçakçılığı operasyonu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Gaziantep-Suriye sınır hattında göçmen kaçakçılığı yapan suç örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 10 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalanırken, şehirler arası izinsiz seyahat eden Suriye uyruklu 102 göçmene para cezası kesildi.

Çermik'te üniversiteye hazırlanan gençlere seminer verildi

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Fen Lisesi konferans salonunda düzenlediği seminerde üniversite sınavına hazırlanan gençler, süreçle ilgili merak ettiği soruların yanıtlarını uzmanından aldı.