Bölge

Bölge Haberleri

Diyarbakır'da kaleşnikoflu taşlı sopalı kavga: 9 yaralı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde Dicle Elektrik (DEDAŞ) ekiplerinin mahalle muhtarıyla trafo yenileme ve kaçak kontrolü yapmaya gittiği mahallede husumetli iki grup arasında taşlı, sopalı, silahlı kavga çıktı. Kavgada, 9 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da toprağa gömülü EYP böyle imha edildi

Diyarbakır'da bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda tespit edilen EYP imha edildi, yaşam malzemeleri ve mühimmat ele geçirildi.

Milletvekili Özhan'dan IFAD destekleriyle ilgili açıklama

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Adıyamanlı çiftçilerinde faydalanacağı Birleşmiş Milletler Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) ile ilgili açıklamada bulundu.

Astronot olamadı, çektiği astronot konseptli fotoğrafları sergiledi

Diyarbakırlı fotoğraf sanatçısı, kentin tanıtımı için astronotla 21 farklı mekanda çektiği 21 fotoğrafı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM'de ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Hacıbaba'dan Diyarbakır'a 3 milyon dolarlık devasa yatırım

Diyarbakır'da 38 yılı aşkın süredir tatlı sektöründe ün salan ve Türkiye'ye birçok farklı tat ve lezzet kazandıran Hacıbaba Pastaneleri, Diyarbakır'da 3 milyon dolarlık yatırım yaptığı yeni bir fabrikayı açtı. Fabrikada yaklaşık 150 işçi istihdam edecek.

Mehmet Erdemoğlu ölümünün 17. yılında mezarı başında anıldı

Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu, ölümünün 17. yılında mezarı başında ailesi, yakınları, çalışanları ve vatandaşların katılımı ile Kur'an-ı Kerim okunarak anıldı.

Adıyaman'da ev hırsızları yakalandı

Adıyaman'da evden ankastre, ocak ve kombi çalan hırsızlar polis ekipleri tarafından yakalandı.

Jandarma Adıyaman'da kaçak içki ele geçirdi

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sahte ve kaçak içki operasyonu yaptı.

Aranan şahıs yakalandı

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri hakkında kesinleşmiş 13 yıl 5 ay hapis cezası bulunan şahsı yakaladı.

Jandarma ekipleri yaralı şahin buldu

Adıyaman'ın Besni ilçesinde saha taramasında yaralı şahin bulan jandarma ekipleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim etti.

Gaziantep'te emniyet ve jandarmadan ortak uygulama: 132 şahıs yakalandı

Gaziantep'te emniyet ve jandarma, umuma açık yerlerin kontrolü ile yol kontrol ve arama faaliyeti yaptı. İcra edilen faaliyet sonucunda çeşitli suçlardan aranan 132 şahıs yakalanırken, çok sayıda suç unsuru malzeme ele geçirildi.

Fadıloğlu: 'En kaliteli hizmeti, en ekonomik şekilde sunuyoruz'

Göreve geldikten hemen sonra yapılan hizmet alımlarında dışa bağlılığı minimuma indirmek adına attıkları adımların bugünlerde meyvesini topladıklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Milletimizin kaynağını en verimli şekilde kullanmaya büyük özen gösterdik ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz, kendi ihtiyaçlarını karşılayacak bir yapı oluşturmaktı. Ekip arkadaşlarımızla birlikte bunu başardık. Halkımıza, en kaliteli hizmeti, en ekonomik şekilde sunuyoruz' dedi.

Milletvekili Tutdere: 'Adıyaman'ımızı elbirliğiyle yeniden inşa edeceğiz'

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, yerel seçim öncesinde memleketi Adıyaman'da saha çalışmalarına başladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Diyarbakır Tanıtım Günleri'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Atatürk Havalimanı etkinlik alanında düzenlenen ve kentin kültürü, gastronomisi ile doğal güzelliklerinin tanıtıldığı Diyarbakır Tanıtım Günleri'ni ziyaret etti.

Gaziantep'te 150 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 150 bin TL değerinde 2 bin 760 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Genç iş insanlarına ilk yardımın püf noktaları anlatıldı

SANKO Üniversitesi Hastanesi ile Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Kadınlar Kurulu Sosyal İlişkiler ve Eğitim Komisyonu tarafından, sosyal sorumluluk projesi kapsamında dernek üyelerine ilk yardımın püf noktaları anlatıldı.

GSO'da 2023 yılının son meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) 2023 yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nun başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Meclis Başkanlık Divanı, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ergani'de aydınlatma direkleri onarıma alındı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki cadde ve sokaklarda aydınlatma direklerinde bakım, onarım ve yenileme çalışması sürüyor.

Gaziantep'te 'Birlikte Yeniden İnşa Ediyoruz' konulu fotoğraf sergisi açıldı

Uluslararası Göç Örgütü (IOM) tarafından Birlikte Yeniden İnşa Ediyoruz: Bir iyileşme yolculuğu konulu fotoğraf sergisi Gaziantep Zeugma Kongre Kültür ve Müze Merkezi fuaye alanında açıldı.