Bölge

Bölge Haberleri

Babasından izinsiz aldığı otomobille faciaya yol açtı: 2 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te 16 yaşındaki Mehmet Kaya babasından izinsiz aldığı araçla 5 arkadaşını da alarak gezmeye çıktı. Ehliyetsiz sürücü Mehmet Kaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç taklalar attı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

20 TL yüzünden iş yerini silahla bastılar

Gaziantep'te sipariş ettiği beyranın fiyatının 20 TL fazla olduğu gerekçesiyle telefonda tartışma yaşayan bir kişi arkadaşlarıyla birlikte iş yerini basıp iş yeri sahibini ve oğlunu önce darp etti, ardından iş yerine gelerek rastgele ateş etti.

'Gaziantep Spinal Günleri' toplantısı

SANKO Üniversitesi Hastanesi ve Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu iş birliğiyle 'Gaziantep Spinal Günleri' toplantısının dördüncüsü düzenlendi.

E- spor 25 Aralık Kurtuluş Günü etkinlikleri başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor ve Daire Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren E-Spor Merkezi, Gaziantep'in Kurtuluş'unu düzenleyeceği etkinlik günleri ile kutlamaya hazırlanıyor.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde korkutan yangın

Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü binasında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Diyarbakır'da yolcu minibüsü şarampole devrildi: 4'ü ağır 16 yaralı

Mardin'den Diyarbakır'a yolcu taşıyan minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu şarampole devrildi. Meydana gelen kazada 4'ü ağır 16 kişi yaralandı.

Şahinbey'de doğan 170 bininci bebeğe Tahmazoğlu'ndan sürpriz

Şahinbey ilçesinde dünyaya gelen 170 bininci bebeğe 'hoş geldin bebek' sürprizi yapıldı.

Özel Gereksinimli vatandaşlar için engelsiz yaşam merkezi açılıyor

Adıyaman Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle yapılan engelsiz yaşam merkezi inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığından Türkiye geneli operasyon

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerin Türkiye geneli düzenlediği operasyonda nitelikli suçlardan aranan 189 kişi gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 129'u tutuklandı, 60 kişi ise serbest bırakıldı.

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti sürüyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.

Diyarbakır'da 'Kentini tanı, kendini tanıt' projesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik başlattığı 'Kentini tanı, kendini tanıt' projesi bünyesinde düzenlediği geziler devam ediyor.

1. Uluslararası Dicle Belgesel ve Kısa Film Festivalinin açılışı gerçekleşti

Türkiye'nin kültür ve sanat kenti Diyarbakır'ı dünyanın seçkin sinema eserleriyle buluşturan 1. Uluslararası Dicle Belgesel ve Kısa Film Festivalinin açılışı gerçekleşti.

Gaziantep'te 134 kişinin öldüğü Ayşe-Mehmet Polat Sitesi soruşturmasında kusur durumu hakkında rapor düzenlendi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 134 kişinin öldüğü Gaziantep'teki Ayşe-Mehmet Polat Sitesi ile ilgili yapılan soruşturma çerçevesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği tarafından kusur durumu hakkında rapor düzenlenip dosyaya ibraz edildi.

Gaziantep'te molozların altında sıkışan yavru köpekler kurtarıldı

Gaziantep'te moloz ve kaya yığınına sıkışan iki yavru köpek, hayvanseverler ve itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Anne köpek, yavruları kurtarılana kadar ekiplerin başında bekledi.

Diyarbakır'da feci kaza: 2 ölü, 2 ağır yaralı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde otomobilin çöp kamyonuna arkadan çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Fadıloğlu: 'Hepimizin bulunduğu yerde sorumlulukları var'

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, TÜGVA İleri Düzeyde Liderlik Programı kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Hayat deneyimlerinden örnekler vererek öğrencilere kariyer planlamasında nelere dikkat etmeleri konusunda çeşitli tavsiyeler veren Başkan Fadıloğlu, kendisine yöneltilen soruları samimiyetle cevapladı.

Batman'da trafik kazası: 2 yaralı

Batman'ın merkeze Şafak Mahallesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Fadıloğlu: 'Tesisler, Türk sporuna hizmet ediyor'

Şehitkamil Belediyesi, 25 Aralık Geleneksel Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 12. Yüzme ve Paletli Yüzme Yarışları'nda 5 farklı ilden 723 lisanslı sporcuyu misafir etti. Kulvarlarda büyük heyecana sahne olan organizasyon, tribünlerden büyük ilgi gördü.

Uzman doktor gebe kadınları uyardı: Bebek kaybetmemek için ilk 3 ayda bu gıdalara dikkat

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, hamile kadınların bebeklerinin kaybetmemeleri için ilk 3 ayda dikkat edilmesi ve tüketilmemesi gereken gıdaları sıraladı.