Adana Demirspor'un Siirtli Başkanı Murat Sancak'tan A Spor Yorumcusuna Çok Sert Tepki!

Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, Henry Onyekuru'nun büyük takım oyuncusu olmadığı yönündeki eleştirileri sert bir dille yanıtladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Geçtiğimiz yıl yükseldiği Süper Lig'deki ilk sezonunda Mario Balotelli'yi Türkiye'e getiren ve son dönemin en dikkat çeken transferlerinden birine imza atan Adana Demirspor, yeni sezon öncesinde de iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor.

Adana Demirspor'un yaptığı açıklamalarla öne çıkan başkanı Murat Sancak da bu süreçte sürpriz açıklamalarını sürdürüyor. 

Son olarak, güney ekibiyle görüşmek için Türkiye'ye gelen Henry Onyekuru'nun büyük takım futbolcusu olmadığını öne süren A Spor yorumcusu Selahattin Kınalı'ya tepki gösteren Sancak, bu tepkisini A Spor ekranlarına bağlanarak dile getirdi.

Kınalı'nın taraflı yorum yaptığı imasında bulunan Sancak, Onyekuru'nun şampiyonluk yaşayan takımlardan birine transfer olmuş olması halinde yorumların farklılık göstereceğini öne sürdü.

Gözler Onyekuru'da

Nijeryalı futbolcunun 13.5 milyon euro karşılığında Ligue 1'in en önemli takımlarından biri olan Monaco'ya transfer olduğunu aktaran Sancak, Kınalı'nın yaptığı yorumlara katılmadığını ifade ederek yayından ayrıldı. Sancak'ın bu çıkışı sosyal medyada kısa sürede büyük bir yankı uyandırırken, gözler Onyekuru'nun Adana Demirspor'da sergileyeceği performansa çevrildi.

Adana Demirspor'un Siirtli Başkanı Murat Sancak'tan A Spor Yorumcusuna Çok Sert Tepki!

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN