3. Ligde küme düşen Siirtspor'dan federasyona çağrı

TFF 3. Lig'de aralarında temsilcimiz Siirt İl Özel Sporunda bulunduğu, küme düşen 12 takım, ortak yayınladıkları basın açıklamasıyla federasyona çağrıda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Geçtiğimiz sezonu geride bırakan 3. Lig takımları, küme düşmenin getirdiği üzüntünün yanı sıra, ligdeki rekabeti ve dengeyi sağlamak için önemli bir talepte bulundular. 12 takımın ortak imzasıyla yayınlanan açıklamada, 3. Lig'de mücadele etmenin zorluklarına dikkat çekilirken, ligdeki takım sayısının artırılması gerektiği vurgulandı.

Açıklamanın devamında şu görüşlere yer verildi; "Bu sezon Bal liginde gruplarını 2’inci bitiren takımlarımızın da böyle bir hazırlık içerisinde olduğunu ve TFF 3’üncü lige kabul edilmeleri yönünde bir çalışma yaptıklarını yakından takip ediyoruz.

Bu doğrultuda, federasyonun yetkilileriyle görüşmeler yaparak 3.ligdeki takım sayısının artırılmasını talep ediyoruz. Daha fazla takımın ligde yer alması, grupların 15'êr takım ile değil de 18’er takımla oynanması hem rekabetin artırılmasına hem de genç futbolcuların daha fazla fırsat bulmasına olanak sağlayacaktır.

Spor camiası olarak bu konuda alınacak olumlu adımların Türk futboluna katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Takımlarımızın geleceği için bu önemli değişikliğin yapılmasını umuyoruz. Kamuoyunun ve futbolseverlerin desteğini arkamızda hissederek, önümüzdeki sezonun daha rekabetçi ve heyecan dolu geçmesini diliyoruz."

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN