Jorge Jesus: Galatasaray Düşecek, Biz Şampiyon Olacağız

Galatasaray yenilgisiyle zirve yarışında ağır yara alan Fenerbahçe, Gaziantep'ten galibiyetle dönüp kara bulutları dağıttı. Teknik direktör Jorge Jesus, 'Sonuna kadar mücadele edip zirvede bitireceğiz' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Fenerbahçe'de son dönemde ortaya çıkan karamsar tablo Gaziantep galibiyetiyle yerini umuda bıraktı.

Her ne kadar istenen futbolun uzağında bir görüntü çizilse de teknik direktör Jorge Jesus, şampiyonluk konusunda iddialı...

"Skorlar sizi aldatmasın"

Oyuncularına güvendiğini dile getiren Portekizli çalıştırıcı, "Kalitemiz yeterli. Son dönemde rakibin ve bizim aldığımız skorlar kimseyi aldatmasın. Sonuna kadar yarışın içinde olacağız ve ipi biz göğüsleyeceğiz." ifadesini kullandı.

"Kimse unutmasın, tek maçla şampiyon olunmuyor"

Posta'nın haberine göre; Dünya Kupası arasının kendilerini form olarak geriye götürdüğünü söyleyen Jesus, "Ayrıca yaşadığımız sakatlıklar da takım uyumuna zarar verdi. Yine yoğun bir tempoya giriyoruz. En kısa zamanda eski günlerimizdeki seviyeye ulaşacağımızı düşünüyorum.

Kimse unutmasın ki tek maçla şampiyon olunmuyor. Daha önümüzde uzun bir maraton var. İllaki düşecekler. Biz en iddialı takımların başında geliyoruz. Taraftarımızın güvenini boşa çıkarmayacağız." dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN