Spor

Spor Haberleri

Hakemler bu hafta maçlara çıkmayacak

Ankaragücü Başkanı Koca ve beraberindekilerin sahaya girerek hakem Meler'i darp etmesinin ardından liglerde görev yapan hakemler bu hafta maçlara çıkmama kararı aldı.

Ankaragücü Başkanı Koca'dan hakem Meler'e sahada yumruklu saldırı

Ankaragücü-Rizespor maçının bitiş düdüğünü çalmasının ardından, sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile yanındakiler hakem Halil Umut Meler'e yumruk ve tekmeyle saldırdı.

Tribünde kalp krizi geçiren taraftar hayatını kaybetti

İspanya La Liga'nın 16. haftasında oynanan Granada - Athletic Bilbao maçı, tribünde kalp krizi geçiren bir taraftarın hayatını kaybetmesinin üzerine ertelendi.

İspanyol basınından flaş iddia: İşte Arda Güler'in sahalara döneceği maç!

Sezon başında Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan ve henüz forma şansı bulamayan Arda Güler için flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Arda Güler'in sahalara döneceği maç açıklandı.

Galatasaray-Kopenhag maçı öncesi taraftardan çağrı: 'Siz zaten mutlu ülkesiniz...'

Galatasaray ve Kopenhag maçı öncesi yapılan bir yorum sosyal medyada gündem oldu: "Siz zaten mutlu ülkesiniz..."

Beşiktaş, performans düşüklüğü nedeniyle 5 yıldızı kadro dışı bıraktı

Beşiktaş, Aboubakar, Rosier, Bailly, Ghezzal ve Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bıraktı.

Kızlarımızın Konuğu Elazığ SYSK! Hedef Galibiyet

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig B Grubu’na 8. Hafta maçında Siirt İl Özel İdaresi Kadın Hentbol Takımı, evinde ligin sondan ikinci sırasında bulunan Elazığ SYKS kadın hentbol takımını ağırlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu kura çekimi başladı. Eğitim Tesisleri'nde kura çekimine, TFF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı. Trabzonspor, Fenerbahçe, Konyaspor, Sivasspor ve Başakşehir, kupaya 5. turdan itibaren dahil oldu. İşte Türkiye Kupası'ndaki eşleşmeler...

Kızlarımız Karadeniz’den Galibiyetle Dönüyor!

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig B Grubu 7'inci hafta maçında Siirt İl Özel İdare Spor deplasmanda karşılaştığı Samsun’u mağlup ederek iyi gidişatına devam etti.

A Milli Takım'ın EURO 2024'teki rakipleri belli oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın kura çekimi Almanya'da gerçekleştirildi. A Milli Takım EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz ve Çekya ile eşleşirken son rakip, play-off'tan belli olacak.

Süper Lig'de 10 takım küme düşme potasında! Romanya modeli geliyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki sezon uygulamak istediği play-off sistemi için kulüplere 6 alternatif sunuldu. Belçika ve Romanya modeli ön planda ancak çalışmalar devam ediyor.

TFF, Süper Lig ekibine puan silme cezası verdi!

TFF Kulüp Lisans Kurulu, eksikleri bulunan ve tanınan süre içerisinde bu eksiklerini gidermeyen kulüplere 3 puan silme cezası verdi.

Murat Ağırel şikeyi çok fena ifşa etti: Kişi başı 100 bin başkanım

Gazeteci Murat Ağırel, TFF 1. Lig maçı öncesi şike teklifini ifşa etti. Ağırel, Altınordulu 2 futbolcunun, Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'yı arayarak şike teklifinde bulunduğunu iddia etti. İşte detaylar..

Fenerbahçe maçındaki olay pozisyon için ''Gel izle'' diyen VAR'a orta hakemden şok cevap

Gazeteci Serhat Ulueren, Fenerbahçe ile Karagümrük maçının 53. dakikasında yaşanan tartışmalı pozisyonda orta hakem Arda Kardeşler ile VAR hakemi Hüseyin Göçek arasında geçtiği iddia edilen konuşmayı anlattı. Göçek'in Kardeşler'i pozisyonu izlemeye çağırdığını belirten Ulueren Kardeşler'in ise, ''Çok yakın mesafe. Kolun doğal konumda olduğunu düşünüyorum. Çünkü pozisyonu gördüm. Ben oyunu devam ettireceğim.'' dediğini ifade etti.

Fatih Terim hakkındaki merak edilen sorunun yanıtı bu raporda! Siirtli avukat, Fatih Altaylı'ya yayında gösterdi

Futbol camiasının Denizbank'ta fon dolandırıcılığıyla milyonlarca dolar kaptırmasında sır perdesi aralanıyor.

Türk futbolunda şike depremi! Süper Lig ekibinin başkanı iddiaları doğruladı

Gazeteci Murat Ağırel, 1. Lig'de oynanan maçlarda kulüplere şike tekliflerinin yapıldığını öne sürdü ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın da kendisini doğruladığını belirtti. Ağırel'in şike teklifi yapıldığını iddia ettiği karşılaşmalar Tuzlaspor-Giresunspor, Altınordu-Eyüpspor ve Gençlerbirliği-Eyüpspor.

Arda Güler'in sözleri Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti!

Sezon başında kıran kırana pazarlıklar sonucu Real Madrid'e transfer olan Arda Güler yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle henüz forma şansı bulamadı. İspanya'daki ilk günlerinde zorluk çektiği öne sürülen Arda Güler'den flaş bir itiraf geldi.

Siirt'in Kızları Yozgat Karşısında Galibiyet Peşinde

Siirt İl Özel İdarespor, hafta sonu evinde Kıta Logistics Yozgat ASP GSK ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Siirt Spor Teknik Direktör Kalafatoğlu'ndan Önemli Açıklamalar

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu; takımın gün geçtikte ivme yükselttiğini ve takımın moral, motivasyonunun yüksek olduğunu açıkladı. 

Toplam 1296 haber.