Spor

Spor Haberleri

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin neden 6 numara almadığına çok net cevap verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Antalyaspor'u 3-2 yendikleri karşılaşmanın ardından taraftarın çok beklediği 6 numara transferinin neden gerçekleşmediğini anlattı. Kartal yaptığı açıklamada, "6 konusunda olması gerekiyordu ama almış olmak için oyuncu almayacağız. Elimizdekiler çok değerli oyuncular. Ortaya koydukları performans ortada. Bizim bir B planımız var. Stoperde Jayden'ı oynatarak kazandık. 6 numarada oynayacak Crespo, Zajc, İsmail var." dedi.

Süper Lig'de transfer dönemi sona erdi! İşte en yüksek bonservis ödenen 10 futbolcu

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu birinci transfer ve tescil döneminin en fazla bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin kadrosuna dahil ettiği Cengiz Ünder oldu. En yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de.

A Milli Takım, Japonya'ya mağlup oldu! İlk yarıda resmen döküldük

Belçika'da oynanan hazırlık maçında A Milli Takım, Japonya'ya 4-2 mağlup oldu. Japonya'nın gollerini Atsuki Ito, Keito Nakamura ve Junya Ito kaydederken, A Milli Takım'ın gollerini Ozan Kabak ve Bertuğ Yıldırım attı.

Süper ligin formatı mı değişiyor? TFF anket açtı! Süper Lig'de play-off sistemi için zemin aranıyor

TFF'nin herkese açık yaptırdığı son ankette play-off ve play-out sistemlerini uygulamak için görüş alındığı görüldü.

Amedspor’a Aksaray taraftar grubundan tehdit

TFF 2. Lig’de mücadele eden Amedspor’a, bu hafta sonu deplasmanda yapacağı Aksarayspor maçı öncesi Aksarayspor taraftar grubundan yapılan tehdit içerikli açıklama tepkilere neden oldu.

Sacha Boey'e 'Galatasaray soyunma odası Erdoğancı mı?' diye soruldu! Cevap için 1 saniye bile düşünmedi

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey, Fransız basınından So Foot'a açıklamalarda bulundu. Başarılı sağ bek, "Galatasaray soyunma odası daha çok Erdoğancı mı yoksa karşısında mı?" sorusuna, "Soyunma odamızın daha çok Erdoğancı olduğunu söyleyebilirim." cevabını verdi.

Borsa liginin ağustosta en çok kazandıran spor şirketi belli oldu

Geçen ayı yüzde 30,14 yükselişle tamamlayan Galatasaray yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu. Fenerbahçe yüzde 29,66, Beşiktaş ise yüzde 24,14 kazandırdı.

Türkiye, Avrupa Şampiyonu! İşte Filenin Sultanları'nın kazandığı para ödülü

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu. Tarihimizin ilk Avrupa şampiyonluğunu kazanan Filenin Sultanları, 500 bin euroluk para ödülü kazandı.

Kurtalanspor Kulüp Başkanı Angün: Kulübü borçsuz teslim etmeye hazırız

Daha önce yıl Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ederken bu yıl Siirt Amatör Lig de mücadele edecek olan Kurtalanspor zor günler yaşıyor.

Siirtli Genç Sporcu Milli Takıma Çağırıldı!

Hentbol branşında U15 Milli Takıma seçilen Siirtli sporcumuz Songül AKDAĞ 30 Ağustos – 6 Eylül 2023 tarihleri arasında Burdur ilinde düzenlenecek olan kampa davet edildi.

Son dakika: Fenerbahçe'den Tete açıklaması

Fenerbahçe, Brezilya kanat oyuncusu Tete'nin transferiyle alakalı çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Fenerbahçe'de sürpriz gelişme: Sözleşmesi askıya alınabilir

Yabancı oyuncu fazlalığına çözüm arayan Fenerbahçe'de Gustavo Henrique ve Arao ile yolların ayrılması beklenirken, sakatlığı nedeniyle sahalara dönüşü ekim ayını bulabilecek olan Lincoln'ün ise sözleşmesi askıya alınabilir.

Süper Lig'in başlamasına günler kala şampiyonluk oranları belli oldu! İşte şampiyonluğun favorisi

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala şampiyonluk oranları belli oldu. İşte Süper Lig'de yeni sezonun favorisi...

Galatasaray, UEFA'nın radarına takıldı

Galatasaray'ın yaptığı transferler ve açıklanan zarar rakamları, UEFA'nın dikkatini çekti. Son 3 yılda 106 milyon euro zarar eden sarı-kırmızılılar, yeni bir anlaşma imzalamak zorunda kalabilir.

Arda Güler'den üzücü haber! Real Madrid açıkladı

Real Madrid, Arda Güler'in sağ diz iç menisküsünde sakatlık tespit edildiğini ve oyuncunun takım kampından ayrılarak Madrid'e gideceğini açıkladı.

Siirt İl Özel İdare Spor'un Yeni Başkanı Belli Oldu!

Kentimizi, 3.lig'te mücadele edecek olan Siirt İl Özel İdare Spor da yeni sezon öncesi görev değişikliği yaşandı.

Galatasaray, Mauro Icardi’yi KAP’a bildirdi! Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaray, Mauro Icardi'nin transferi için Fransız ekibi PSG ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Siirt Sporlu Mehmet Aslan Arnavutköy Belediyespor'a transfer oldu

Arnavutköy Belediyespor, Siirt İl Özel İdarespor'da forma giyen Mehmet Aslan'ı kadrosuna kattı.

Fernando Muslera Galatasaray'a veda ediyor!! Sarı-kırmızılılardan resmi açıklama geldi

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Muslera hakkında konuşan Erden Timur, tecrübeli kalecinin bu sene son senesinin olduğunu açıklayarak sözleşme uzatmayacaklarını duyurdu.

Toplam 1322 haber.