İspanyol basınından flaş iddia: İşte Arda Güler'in sahalara döneceği maç!

Sezon başında Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan ve henüz forma şansı bulamayan Arda Güler için flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Arda Güler'in sahalara döneceği maç açıklandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Sezon başında Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan ve henüz forma şansı bulamayan Arda Güler için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Habere göre Arda Güler'in sahalara döneceği maç açıklandı.

İspanyol basınında Sport'un haberine göre; sakatlığını atlatan Arda Güler, takımının Villarreal ile oynayacağı maçta sahalara dönebilir.

Haberde, milli futbolcunun kendini iyi hissetmesi durumunda maç kadrosunda olabileceği ve Ancelotti'nin skora göre kendisine süre verebileceği ifade edildi.

SAKATLIK BAHANE MİYDİ?

Real Madrid'e geldikten sonra peş peşe sakatlıklar yaşayan Arda Güler için sosyal medyada aslında sakat olmadığı sadece fiziksel olarak hazır duruma gelmesi için Real Madrid'in böyle bir yol izlediği ile ilgili yorumlar yapılıyordu.

Genç yıldızın geçtiğimiz günlerde Madrid antrenmanında çekilmiş bir fotoğrafı da bu iddiaları güçlendirmişti. 

Real Madrid, LaLiga'nın 17. haftasında Villarreal ile Pazar günü Santiago Barnebeu'da karşı karşıya gelecek.

Türk futbolunun geleceğine damga vuracak isimlerin başında gelen Arda Güler, sezon başında 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmuştu.

Fenerbahçe taraftarının en az 1 sezon daha kalmasını istediği genç yıldız, kariyeri için önemli bir adım atmayı doğru buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN