Spor

Spor Haberleri

TFF'den Süper Kupa kararı: İşte Galatasaray Fenerbahçe finalinin tarihi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa için kararını verdi.

Gaziantep, Süper Kupa'yı istiyor

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa maçının Gaziantep'te oynanması gerektiğini söyledi.

Çermikli karateciler ildeki müsabakalarda 3 birincilik aldı

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve Karate İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Okullar Arası Karate İl Birinciliği müsabakalarına Çermikli sporcular damga vurdu.

DBB, masa tenisi turnuvası düzenledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Uyanış Gençlik Masa Tenisi Dostluk ve Dayanışma Turnuvası düzenledi.

Galatasaray'da ayrılacak isimler belli oldu

Galatasaray, sezon başında kiraladığı isimlere erken veda etmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılılarda yolların ayrılabileceği isimlere Hakim Ziyech de eklendi.

Cangir Bayram, Siirt İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanlığından İstifa Etti

Siirt İl Özel İdare Meclis Başkanı Cangir Bayram, Siirt İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanlığından istifa ettiği öğrenildi.

Futbolcuları dolandıran Seçil Erzan'ın ifadesi: Para bende değil, birilerinin kolundaki saatlerde, ceplerinde

Yüksek karlı gizli fon vaadiyle futbolcular dahil birçok kişiyi dolandıran Seçil Erzan'ın mahkemede ifadesi ortaya çıktı. Erzan asıl dolandırılanın kendisi olduğunu belirtip "Para birilerinin evlerinde, arabasında, kolundaki saatlerde, yurtdışı seyahatlerinde, ikinci evlerinde, üçüncü yazlıklarında, cebinde." dedi.

2023'ün en iyi 10 futbolcusu: Ronaldo liste dışı kaldı

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun belirlediği 2023 yılının en iyi futbolcuları listesi paylaşıldı

Şok iddia! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Erdoğan'dan gelen mesajları görünce fenalık geçirdi! Süper Kupa maçı neden Arabistan'da oynanacaktı?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da oynanacak mücadelede yaşanan Atatürk krizi nedeniyle en çok tepki çeken isimlerin başında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi geliyor. TFF Başkanının, yaşananlar sonrasında fenalaştığı ve otel odasında sağlık ekipleri tarafından kontrol edildiği ortaya çıkmıştı. Gazeteci İbrahim Seten, Büyükekşi’nin neden rahatsızlandığı hakkında ilginç bir iddia ortaya attı.

İşte Süper Kupa finalinin iptal edilmesine sebep olan tişört

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finali öncesi oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iki takım müsabakaya çıkmama kararı aldı. Suudi yetkililerle krize neden olan Atatürk tişörtünün görüntüsü ortaya çıktı.

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı için iptal kararı

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa'da Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı'na izin verilmeyeceği iddia edildi. Yapılan toplantı sonrası kulüplerin maça çıkacağı açıklandı. Ancak Fenerbahçe ve Galatasaray, kamp yaptığı otelden ayrılmadı. Gelişmelerin ardından Süper Kupa finali iptal edildi.

Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kriz iddiası: Suudi Arabistan'da yetkililer İstiklal Marşı ve Atatürk pankartına izin vermedi, takımlar maça çıkmak istemiyor iddiası

Riyad kentinde bu akşam oynanacak Süper Kupa finali öncesi kriz çıktığı iddia edildi. Suudi Arabistan'da yetkililerin maçtan önce İstiklal Marşı okunmasına ve Atatürk pankartı taşınmasına izin vermedikleri iddia edildi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de bunun üzerine maça çıkmayacaklarını açıkladığı öne sürüldü. Konuyla ilgili TFF'den yapılan açıklamada ise İstiklal Marşı'nın maç öncesi okunacağı aktarıldı.

Sözleşme fesih kararına inanamadı! Galatasaray'da derbi öncesi kimsenin beklemediği ayrılık

Süper Kupa'da oynanacak Fenerbahçe derbisi için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, Sergio Oliveira ile ilgili flaş bir karar alındı. Galatasaray, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak Sergio Oliveira'nın sözleşmesini feshetme kararı aldı.

100 Spor organizasyonuna on binler katıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyetin Kuruluşu'nun 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 100 Geleneksel Gençlik ve Spor Organizasyonu, 70 bin 133 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Gaziantep ve Türk sporuna kattı sağlayan gazetecilerle basın toplantısında bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sunum eşliğinde bilgi paylaşımında bulundu ve yöneltilen soruları yanıtladı.

TFF'den Süper Kupa için Riyad'a gidecek taraftarlara uyarı: Sakın o kelimeyi kullanmayın

TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı öncesinde Riyad'a gidecek taraftarlar için dikkat edilmesi gereken durumlara ilişkin bilgilendirme metni yayınladı.

Türkiye Futbola Doyacak! Süper Lig Ekipleri 10 Günde 3 Maç Yapacak

Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçları ile 19 ve 20. haftanın programları netleşti. Takımlar, 10 gün içinde 3 maça çıkacakları yoğun bir programla karşı karşıyalar...

F.Bahçe ile G.Saray Arasında 'Mor Göz' Atışması

Derbi sonrası Mauro Icardi tartışması giderek büyüyor. Fenerbahçe'den Galatasaray'ın Icardi paylaşımına yanıt geldi.

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı hangi kanalda, şifresiz mi? GS FB Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçı heyecanı başladı. 2023 Süper Kupa finali lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak. Bu yıl 50.'si oynanacak Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe, 7. kez karşı karşıya gelecek. Peki, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı hangi kanalda, şifresiz mi? GS FB Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Konteyner kentlerde yapılan antrenmanlardan ragbi turnuvalarına

Adıyaman'da depremzede çocuklar, psikososyal gelişimlerine katkı sağlamak için hazırlanan sosyal sorumluluk projesiyle ragbi sporcusu oldu.

Toplam 1287 haber.