Spor

Spor Haberleri

Seyirciler futbola doyacak! İşte Şampiyonlar Ligi'nin şifresiz yayınlanacak maçları

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması ikinci hafta maçlarına yarın devam edilecek. Haftanın açık kanalda yayınlanacak maçları belli oldu. 3 Ekim Salı günü Union Berlin-Braga ve Kopenhag-Bayern Münih maçları, 4 Ekim Çarşamba günü ise Antwerp-Shakhtar ve Newcastle-PSG maçları TV 8.5'ten canlı yayınlanacak.

Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi belli oldu

Real Madrid'de sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan, tam iyileşmişken bir kez daha sakatlanan Arda Güler'in durumu merak konusu. Genç yıldızın sahalara ne zaman döneceği belli oldu.

Fenerbahçe'de Dilan Polat rahatsızlığı! Ali Koç duruma el koydu... Sponsorluk iptal ediliyor...

Son günlerde adı iddialar ile gündeme gelen ünlü fenomen Dilan Polat'ın Fenerbahçe sponsorluğunun iptal edileceği öğrenildi.

PFDK, Siirt İl Özel İdaresi Futbol Kulübüne İhtar Cezası Verdi!

TFF 3 Lig. 4’üncü grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Futbol Kulübüne, ligde 3. Hafta maçında evinde oynadığı, Güneş Holding Çankaya Spor Kulübü maçında, seyircinin kötü tezahüratı nedeniyle PFDK tarafından ihtar cezası aldı.

Siirtspor Ziraat Türkiye Kupasında Bugün İlk Maçına Çıkıyor! Rakip Şırnak

Siirt İl Özel Idarespor Türkiye Kupasında Şırnak İY ile karşılaşacak. TFF 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Siirt Özel İdaresi Spor, Ziraat Türkiye Kupası 1. turda Şırnak İY ile karşılaşacak.

Arda Güler'den kötü haber! Real Madrid duyurdu...

Real Madrid, sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler'in sakatlandığını duyurdu. Güler'in en az 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Fenerbahçe, 6 yıldızını götürmedi! İşte Alanya maçının kadrosu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında oynayacağı Alanyaspor maçının kamp kadrosunda 6 futbolcusuna yer vermedi.

Siirtli Millî Skorcu Evin Demirhan Olimpiyat Kotası Aldı

Sırbistan'da düzenlenen 2023 Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Evin Demirhan Yavuz, kadınlar 50 kiloda Türkiye'ye olimpiyat kotası kazandırdı.

TBMM'ye ilginç başvuru! 'Fenerbahçe'nin saha dizilişi değiştirilsin'

TBMM Dilekçe Komisyonuna Fenerbahçe'nin diziliş taktiğinin değiştirilmesinden ülkedeki tüm vatandaşlara belirli süreli memur olma hakkının tanınmasına, evliliklerin 10 yılda bir yenilenmesinden fahiş kira artışı talep eden ev sahiplerine elektrik, su ve doğal gaz aboneliklerinden 5 yıl men cezası verilmesine kadar yüzlerce ilginç başvuru yapıldı.

Kopenhag'da deprem! Galatasaray maçına eksik çıkacaklar

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la karşılaşacak olan Kopenhag, sakatlıkları bulunan David Khocholava, Nicolai Boilesen ve Andreas Cornelius'un maç kadrosunda yer almayacağını duyurdu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Siirt İl Özel İdaresi Spor’un Rakibi Belli Oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan başlıyor. Turnuvada son olarak 1. Tur eşleşmeleri belli oldu. Kupada 1. Tur’dan başlayacak olan Siirt İl Özel İdaresi Spor’un rakibi belli oldu.

Siirt Belediyesinden Toplamda 60 Bin TL Para Ödüllü Yarışma! Başvuru İçin Son Gün 22 Eylül

Siirt Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlenecek ve toplamda 60 bin TL para ödülü dağıtılacak olan 3x3 Sokak Basketbol Turnuva heyecanı başlıyor. 4 Eylül’de başlayan başvurular 22 Eylül’de sona erecek.

Kurtalanspor: Yeniden ve yeniden başlıyoruz..

Geçtiğimiz sezen bölgesel amatör ligde Siirt'i temsin eden ve bu yıl Siirt'te amatör futbol liginde mücadele edecek olan Kurtalanspor'dan bir açıklama geldi.

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin neden 6 numara almadığına çok net cevap verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Antalyaspor'u 3-2 yendikleri karşılaşmanın ardından taraftarın çok beklediği 6 numara transferinin neden gerçekleşmediğini anlattı. Kartal yaptığı açıklamada, "6 konusunda olması gerekiyordu ama almış olmak için oyuncu almayacağız. Elimizdekiler çok değerli oyuncular. Ortaya koydukları performans ortada. Bizim bir B planımız var. Stoperde Jayden'ı oynatarak kazandık. 6 numarada oynayacak Crespo, Zajc, İsmail var." dedi.

Süper Lig'de transfer dönemi sona erdi! İşte en yüksek bonservis ödenen 10 futbolcu

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu birinci transfer ve tescil döneminin en fazla bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin kadrosuna dahil ettiği Cengiz Ünder oldu. En yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de.

A Milli Takım, Japonya'ya mağlup oldu! İlk yarıda resmen döküldük

Belçika'da oynanan hazırlık maçında A Milli Takım, Japonya'ya 4-2 mağlup oldu. Japonya'nın gollerini Atsuki Ito, Keito Nakamura ve Junya Ito kaydederken, A Milli Takım'ın gollerini Ozan Kabak ve Bertuğ Yıldırım attı.

Süper ligin formatı mı değişiyor? TFF anket açtı! Süper Lig'de play-off sistemi için zemin aranıyor

TFF'nin herkese açık yaptırdığı son ankette play-off ve play-out sistemlerini uygulamak için görüş alındığı görüldü.

Amedspor’a Aksaray taraftar grubundan tehdit

TFF 2. Lig’de mücadele eden Amedspor’a, bu hafta sonu deplasmanda yapacağı Aksarayspor maçı öncesi Aksarayspor taraftar grubundan yapılan tehdit içerikli açıklama tepkilere neden oldu.

Sacha Boey'e 'Galatasaray soyunma odası Erdoğancı mı?' diye soruldu! Cevap için 1 saniye bile düşünmedi

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey, Fransız basınından So Foot'a açıklamalarda bulundu. Başarılı sağ bek, "Galatasaray soyunma odası daha çok Erdoğancı mı yoksa karşısında mı?" sorusuna, "Soyunma odamızın daha çok Erdoğancı olduğunu söyleyebilirim." cevabını verdi.

Toplam 1316 haber.