Genel

Genel Haberleri

Araç alım satımlarında yeni dönem! Daha hızlı çözüme kavuşturulacak

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, Adalet Bakanlığı ile yaptıkları iş birliği sonucunda araç alım satımıyla ilgili yaşanan sorunların mahkeme sürecine gerek kalmadan hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulabileceğini belirtti.

Ramazan Enflasyonu! Yardım Kolileri Kaç Lira Oldu?

Ramazan ayının yaklaşmasıyla 2024 ramazan kolisi fiyatları da merak konusu oldu. Peki, Ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

Arızalanan sanayi tipi asansörde sıkışan genç işçi hayatını kaybetti

İstanbul Arnavutköy'de bir iş yerinde sanayi tipi asansörün neden arızalandığını anlamaya 17 yaşındaki bir kişi, bu sırada asansörün çalışması üzerine yaşamını yitirdi.

İliç için 'Dünyanın ikinci Çernobil'i' diyen Sedat Cezayirlioğlu gözaltına alındı

Erzincan İliç'te yaşanan siyanürlü altın madeni faciasının ardından bölgeye giden yaşam savunucusu Sedat Cezayirlioğlu gözaltına alındı. Cezayirlioğlu geçtiğimiz yıl kazanın yaşandığı bölgede bir video çekerek "Ellerinizi öpeyim buraya gelin. Burası dünyanın ikinci Çernobil'i" ifadelerine yer vermişti.

Altın madenindeki toprak kaymasının başladığı an güvenlik kamerasına yansıdı

Erzincan'ın İliç ilçesinde özel bir firmanın faaliyet gösterdiği, altın madeninde meydana gelen toprak kaymasında 9 işçi göçük altında kalırken, felaket anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde dev toprak kütlelerinin aşağı doğru kaydığı, dağ yolunda seyir halinde olan aracın toprağın altında kaldığı görüldü.

Erzincan'da yaşanan felakette son durum: Bölgeye giden Bakan Yerlikaya aktardı

Erzincan'da altın madeninde toprak kayması meydana geldi. Çekilen görüntüler dağın adeta yıkıldığını gözler önüne serdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

Yılmaz Erdoğan'ın 31'lik sevgilisi ortaya çıktı! Tam 25 yaş küçük

Yılmaz Erdoğan'ın 31 yaşındaki, kendinden 25 yaş küçük sevgilisi ortaya çıktı. Peki, İnci Taneleri'nin Azem'i Erdoğan'ın genç sevgilisi kim?

Siirt ve Batman Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Açıldı

Nazilli’de Katlı otopark altında yer alan alanda Siirt ve Batmanlılar derneği hizmete girdi. Dernek Başkanlığını Alaattin Uyanık’ın yaptığı dernek açılışı izdihama neden oldu.

Erzincan'da çöken madenle ilgili Ali Yerlikaya'dan ilk açıklama: 9 işçiye ulaşamıyoruz

Erzincan'ın İliç ilçesinde, Anagold Madencilik şirketi tarafından işletilen Çöpler Altın Madeni’nde toprak kayması meydana geldi.

Erzincan'da maden çöktü: İşçiler göçük altında kaldı

Erzincan'ın İliç ilçesinde bir altın madeninde göçük meydana geldi. 7 işçinin toprak altında kaldığı öne sürüldü.

Aziz Yıldırım savaş gemisi üretecek! İmzalar atıldı

Aziz Yıldırım’a ait Dearsan Tersanesi, Kazakistan’da savaş gemileri üretmek için tersane kurulmasına yönelik anlaşma imzaladı.

14 Şubat Sevgililer Günü’nün Sırrı: Aşkın Tarihi Nasıl Yazıldı? Sevgililer Günü Neden 14 Şubat'ta Kutlanır?

Sevgililer Günü, her yıl milyonlarca insanın birbirine hediyeler alıp, kartlar gönderdiği, romantik anlar yaşadığı bir gün olarak kutlanıyor. Peki, bu özel günün kökeni nereden geliyor? Sevgililer Günü’nü kim icat etti? 14 Şubat’ın tarihçesi nedir? İşte sevgiyle kutladığımız bu günün sırları…

Adana Belediyesi'nde silahlı saldırı: Başkan Karalar'ın müdür vekili ağır yaralı

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne silahlı saldırı düzenlendi. Başkan Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük saldırıda ağır yaralandı. Belediye binasında saat 12.30 sıralarında düzenlenen saldırıda Güdük'e 3 kurşun isabet etti. Hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Güdük'ün durumunun kritik olduğu öğrenildi. Zeydan Karalar, saldırının belediyede işe alınan bir kişi tarafından yapıldığını söyledi.

Gülistan Doku'nun arkadaşı Rojvelat Kızmaz'ın cansız bedeni Ilısu Barajı'nda bulundu

Dersim'de kaybolan Gülistan Doku'nun arkadaşı Rojvelat Kızmaz 3 gündür kayıp. Kızmaz'ın cansız bedeni Ilısu Barajı'nda bulundu.

Ahmet Kaya filminin vizyon tarihi açıklandı

Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler'in başrollerinde yer aldığı, Ahmet Kaya'nın hayatını konu alan "Ahmet'in Türküsü" adlı film, 1 Mart'ta sinemalarda olacak.

Yeniden Refah Partisi'nin erbaneli seçim şarkısını 'Grup Tillo' seslendirdi

Yeniden Refah Partisi, yerel seçim şarkısını duyurdu. Grup Tillo'nun bestelediği "Refah Geliyor Refah!" isimli şarkının erbanelerle çalınması dikkat çekti.

Bebeğini çöpe atan anne tutuklandı

Sarıyer'de 25 Ocak'ta çöp poşetlerinin arasında yeni doğmuş bebek bulunmuş, polis ekipleri yaptıkları incelemelerde bebeği çöp poşetlerinin arasına bırakan kişinin Karolin Y. olduğunu tespit etmişti. Gözaltına alınan Karolin Y., bugün çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bu çiftler artık Sevgililer Günü'nü bile kutlamıyor...

Sevgililer Günü yaklaşırken çiftleri de bir heyecan sardı. Herkes sevgisini nasıl göstereceğini düşünmeye başlamışken, yeni bir araştırma özellikle bazı çiftlerin artık bu tip günleri önemsemediğini ortaya çıkardı. Yoksa sizin ilişkinizde de tehlike çanları çalmaya başladı mı?

AK Parti'li adayın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı: 1 ölü

AK Parti'li Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışma sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Uzun namlulu silah ve tabancanın kullanıldığı saldırıda bir kişi yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili adli soruşturmanın başladıldığını açıkladı.

Toplam 8251 haber.