Lionel Messi, takım arkadaşlarına ve personeline altın kaplama iPhone 14 Pro hediye etti

Son Dünya Kupası'nın kazananı Arjantin'in kaptanı Lionel Messi'den takım arkadaşlarına altın kaplama iPhone hediyesi geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Geçtiğimiz Aralık ayında Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda şampiyonluğa Lionel Messi ve arkadaşları ulaştı. Kişisel koleksiyonundaki tek eksik parçayı da tamamlayan Messi, takım arkadaşları ve bazı çalışanlara ilginç bir hediye gönderdi.

Messi, 35 takım arkadaşı ve çalışanına altın kaplama iPhone hediye etti

Fransa’yı yenerek Dünya Kupası’na ulaşan Arjantin Milli Takımı oyuncularına ve çalışanlarına kaptandan jest geldi. Arjantinli yıldız, başarıda pay sahibi olan arkadaşlarına üzerinde oyuncunun adı, numarası ve Arjantin logosu yer alan 24 karatlık altın kaplama iPhone gönderdi. Messi tüm bu hediyeler için 175 bin poundluk bir ödeme yaptı.

iDesign Gold CEO’su Ben Lyons şu ifadelere yer verdi.

 

Dünya Kupası finalinden birkaç ay sonra Messi bizimle iletişime geçti. Muhteşem zaferi kutlamak için tüm oyuncular ve personel için özel bir hediye istediğini, ancak farklı bir şey istediğini söyledi. Bu yüzden, isimlerinin yazılı olduğu altın renkli iPhone’lar önerdim ve bu fikre bayıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN