Fenerbahçe devlerle transfer savaşında!

Dortmund'la mukavelesi haziran ayında bitecek orta saha oyuncusu için Milan, Napoli, Sevilla ve Leicester sonrası Sarı-Lacivertliler de devreye girdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ara transfer döneminin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe yönetimi de şimdiden yeni sezon takviyeleri için kolları sıvadı. Alman basınından "ruhr24.de" sitesinin haberine göre; listedeki isimlerden biri de Borussia Dortmund'la mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Mahmoud Dahoud. 27 yaşındaki Suriye asıllı Alman futbolcu için Milan, Napoli, Sevilla ve Leicester City de nabız yokluyor. Fenerbahçe de iyi bir teklifle oyuncunun kapısını çalacak.

FAZLA ŞANS BULAMADI

Esas yeri merkez orta saha olan ve ön liberoda da görev yapabilen 1.78 boyundaki futbolcu ise seçeneklerini değerlendirecek. Yoluna Borussia Dortmund'la devam etmek istemeyen Dahoud, bu sezon Bundesliga'da sadece 6 maçta 205 dakika süre alabilirken, gol veya asist katkısında bulunamadı. Farklı bir ligde deneyim yaşamak isteyen Dahoud'un yeni takımını seçmek için sezon sonuna kadar bekleyeceği yazıldı. Tabii isteyeceği yıllık ücreti de yüksek tutacak.

İMZA PARASI DA İSTİYOR

Futbolcu, bonservisi elinde olması sebebi ile kendisi için imza parası da talep edecek. Düzenli şekilde forma giymek isteyen oyuncunun bu sebeple Milan, Napoli, Sevilla ve Leicester City ekiplerine soğuk bakabileceği iddia edildi. Sarı-Lacivertli ekibin ise cömert bir teklifte bulunabileceği konuşuluyor. Sezon sonunda takviyeler haricinde Sarı-Lacivertli takımda çok sayıda futbolcu ile yollar ayrılacak. Bu sebeple yepyeni bir kadro yapılanması bekleniyor.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN