Jesus'tan ortalığı karıştıracak öneri! Galatasaraylılar buna çok kızacak

Portekiz basını, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, lig sonunda ilk 4 sırada yer alan takımların, play-off oynaması gerektiği fikrini ortaya attığını iddia etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Portekiz basınından A Bola'ya Süper Lig ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.

SÜPER LİG İÇİN ÖNERİ

Jorge Jesus, Süper Lig'de deprem bölgesi ekipleri Hatayspor ve Gaziantep FK'nın çekilmesi nedeniyle rakiplerine 3 puan ve 3 gol averajı yazılmasına yönelik kararın yanlış olduğunu söyledi ve bir öneri sundu.

"PUAN TABLOSU BOZULDU"

Jorge Jesus, Hatayspor ve Gaziantep FK'nın çekilmesinin ardından puan tablosunun bozulduğunu "Futbol yaşanan trajediden daha önemli değil ama skor tablosu da bozuldu" sözleriyle açıklarken, farklı bir formül uygulanması gerektiğini belirtti.

"BU MAÇLAR YOK SAYILMALI"

Sözlerine devam eden Jorge Jesus "Alternatif ne olabilir? Puanlar sahada kazanıldığı için bundan sonra Gaziantep ve Hatayspor ile karşılaşacak rakiplere puan verilmemeli. Bu maçlar yok sayılmalı." açıklamasını yaptı.

"ŞAMPİYON PLAY-OFF'LA BELİRLENMELİ"

Ayrıca Portekizli teknik adam "Daha sonra Süper Lig'in en iyi 4 takımı şampiyonluk için bir play-off oynamalı. Bu seçeneğin uygulanabilirliğiyle ilgili herhangi bir fikrim yok." dedi.

ZİRVEDE SON HAFTA YAŞANANLAR

Fenerbahçe hafta sonu Kayserispor'u deplasmanda 2-0 yenmesinin ardından puanını 51 yaptı. Galatasaray, Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi nedeniyle 3 puanı hanesine yazdırdı ve 57 puana ulaştı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN