Üç büyüklerin ara transfer raporu! İşte gelenler-gidenler

Ara transfer dönemi sona erdi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gelenler ve gidenler açısından hareketli bir dönem geçirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Futbolda ara transfer penceresi kapandı. Üç büyükler arasında kış transferini en hareketli geçiren takım Beşiktaş oldu.

Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlılar, Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut ve Vincent Aboubakar’ı bonservisiyle, Alexandru Maxim’i ise kiralık olarak kadrosuna kattı. Yönetim bu transferler için yaklaşık 5.5 milyon Euro harcadı.

Beşiktaş, Wout Weghorst, Josef de Souza ve Tyler Boyd ile yollarını ayırırken, Javi Montero, Emrehan Uzunhan, Oğuzhan Akgün’ü kiralık olarak gönderdi.

Üç büyüklerin ara transfer raporu! İşte gelenler-gidenler

Fenerbahçe, ara trasnferde yaklaşık 14 milyon euro harcadı!

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde, Samet Akaydın ve Emre Demir’i transfer etti.Mauricio Lemos’la vedalaşan sarı-lacivertliler, Bruma’nın bonservisini alarak, Braga’ya, kiraladı.

Ara transferde Fenerbahçe’nin kasasından yaklaşık 14 milyon Euro çıktı.

Üç büyüklerin ara transfer raporu! İşte gelenler-gidenler

Galatasaray, Zaniolo transferiyle ses getirdi!

Galatasaray, Roma’dan Nicolo Zaniolo’yu transfer ederek, Avrupa’da ses getirdi. Sarı-kırmızılılar, 4 buçuk yıllık sözleşme imzaladığı İtalyan yıldız için 15 milyon Euro ödedi. Kaan Ayhan ve Samuel Adekugbe de kiralık olarak Okan Buruk’un takımına katıldı.

Galatasaray, Patrick Van Aanholt ve Haris Seferovic ile ise yollarını ayırdı.

Üç büyüklerin ara transfer raporu! İşte gelenler-gidenler

Transfer dönemi Adana Demir ve Başakşehir'de hareketli geçti

Sıralamada dördüncü basamakta yer alan Adana Demirspor ise daha önce Göztepe formasıyla Süper Lig'de oynayan forvet oyuncusu Cherif Ndiaye'yi transfer etti. Adana ekibi, Ön libero Jorge Morel'in yanı sıra yerli oyunular Mert Çetin, Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp'i de kadrosuna kattı.

Transferin hareketli kulüplerinden biri Medipol Başakşehir oldu. İstanbul ekibi, Sevilla'dan Adnan Januzaj transferiyle dikkati çekti. Savunmaya Edgar Le, Shaocong Wu ve Caner Erkin ile güçlendiren Başakşehir, Maccabi Netanya'dan ön libero Eden Karzev'i de kadrosuna kattı.

Altıncı sıradaki son şampiyon Trabzonspor ise transferin durgun ekiplerinden oldu. Bordo-mavililer Gaziantep FK'den Lazar Markovic ile kadrosunu takviye etti.

Diğer takımlarda öne çıkan transferler

MKE Ankaragücü, Medipol Başakşehir'den Hasan Ali Kaldırım'ı kadrosuna katarken, Antalyaspor Hull City'den eski oyuncusu Doğukan Sinik'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Fatih Karagümrük ise Süper Lig'den Bertolacci, Feghouli, Lobjanidze ve Ljajic transferleriyle dikkati çekti. Bir başka İstanbul ekibi İstanbulspor ise 1. Lig'den Eze'nin yanı sıra Fildişili stoper Simon Deli ile kadrosunu güçlendirdi.

Kasımpaşa, Gaziantep FK'dan Günay Güvenç ve Mustafa Eskihellaç'ı kadrosuna dahil etti. Ümraniyespor da Sekidika, Kayode ve Epureanu transferleriyle dikkati çekti.

Konyaspor'da Yunan oyuncu Andreas Bouchalakis, Sivasspor da Jordy Caicedo transferleri ön plana çıktı.

Transfer yasağı bulunan Yukatel Kayserispor ve Bitexen Giresunspor ise kadrosuna takviye yapamayan ekipler oldu.

12 Ocak’ta başlayan ve normal şartlarda 8 Şubat Çarşamba günü sona ermesi planlanan ara transfer dönemi, deprem felaketi nedeniyle önce 18 Şubat, daha sonra ise 5 Mart tarihine uzatılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN