Genel

Genel Haberleri

Kilo vermenize yardımcı 10 yiyecek

Metabolizmayı hızlandıran ve tok tutan yiyeceklere yönelip sağlıksız yiyeceklere veda ederek hem cebi hem vücudu korumak mümkün.

Hastalık söylentileri Karabük Üniversitesi'ni harekete geçirdi! Yabancı öğrencilere sağlık raporu zorunluluğu getirildi

Hastalık söylentileri Karabük Üniversitesi'ni harekete geçirdi! Yabancı öğrencilere sağlık raporu zorunluluğu getirildi

BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı

İş arayanların ilgiyle takip ettiği ilanların başında bekçi alımları geliyor. Özel sektörde inşaat bekçiliği ya da güvenlik alanında karıiyer yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. İŞKUR bu alanda ilerlemek isteyenlere kolaylık sunarak işveren ve işçi arasında köprü oluyor. KPSS şartı olmayan ve mülakatı da yapılmayan başvuru süreci adaylar için çok cazip.

‘Para sayma’ soruşturmasında yeni gelişme: 2 belediye başkanı ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı. Bursa'daki programları iptal edilen Ünlü'ye anjiyo yapılacağı açıklandı.

Annesini ve kız kardeşini öldürüp camide intihar etti

Bahçelievler'de 10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıkan Uğur Falay, annesini ve kız kardeşini öldürdü. Olayın ardından Beyoğlu'na giden Falay, bir camide intihar etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seyyanen zam bekleyen emeklilere yeni mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çorum mitinginde yaptığı konuşmada emeklilere yönelik zam müjdesi verdi.

Adana ve Van'da deprem

AFAD verilerine göre; Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Van'da meydana gelen depremin büyüklüğü ise 3.4 olarak ölçüldü.

B Sınıfı Ehliyetin Kapsamının Genişletileceği İddia Edildi: İşte Kullanılabilecek Yeni Araçlar

Bu yılın başlarında kapsamı genişletilen ve ülkemizde "otomobil ehliyeti" olarak bilinen B sınıfı ehliyet ile kullanılabilecek araçlar arasına yenilerinin eklenebileceği iddia edildi.

Bilimsel araştırma: Bebekler çiçek, ergenler keçi gibi kokuyor

Almanya'da yapılan araştırmada bebeklerin çiçek, ergenlerinse keçi gibi koktuğu ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 31 Mart seçimleri için 594 bin personel görevlendirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçim güvenliği için 31 Mart'ta, emniyet, jandarma, sahil güvenlik, korucu, gönüllü koruculardan oluşan 594 bin personelin görevlendirildiğini bildirdi.

Yargıtay Başkanlığı seçimlerinde Siirtli isim en çok oyu aldı!

Siirtli Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın görev süresinin dolması nedeniyle yapılan seçimlerin ilk turunda hiçbir aday salt çoğunluğu sağlayamadı. Seçimlere ikinci tur oylamasıyla devam edilecek.

Damadıyla kaçıp hamile kaldı, Müge Anlı 'yuh devenin nalı' diye yorumladı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Programa başvuran Nehir, "Kocam dediğim bir çocuğumun babası sevgilim, annemle kaçtı. Bir de bana 'Senin veremediğin ilgiyi annen verdi' diyerek mesajlar gönderdi" sözleriyle yardım istedi.

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığına yeşil ışık!

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kendisinin ilerleyen yıllarda olası adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Fenerbahçe başkanlığına açık kapı bıraktı.

Nihat Hatipoğlu'na sorulan regl sorusu gündem oldu: Özür dileyerek söylüyorum...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programında merak edilen sorulara açıklık getiriyor. Nihat Hatipoğlu, kendisine yöneltilen regl sorusuna "Özür dileyerek söylüyorum" diye başlayarak cevap verdi.

Sosyal Medyayı sarsan korkunç iddia! İnternetten bebek satışı. Bebeklerini 100 bin TL fiyatla ilana koydular!

Türkiye'de "Bu da oldu" denilecek bir olay yaşandı. Geçim sıkıntısını gerekçe gösteren kişilerin internet üzerinden bebeklerini satışa çıkardığı ortaya çıktı. Bir ilanda henüz doğmamış bir çocuk için 110 bin lira istendi.

Zorunlu kış lastiği için son hafta

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için hayati görülen kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibarıyla sona erecek.

Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan evinde İnme geçiren sanatçı Kadir İnanır, hastane kaldırıldı. İnanır'ın bilincinin kapalı olduğu bilgisi paylaşıldı.

Flört uygulamasından tanıştığı kişileri dolandıran şüpheliler yakalandı

Antalya'da flört uygulamasından tanıştığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulamasının şifrelerini öğrenen 1'i kadın 3 şüpheli, hesaplardaki parayı ve bankadan çektikleri kredileri kendi hesaplarına aktardı. Mağdurları 2 milyon lira dolandıran şüpheliler gözaltına alındı.

Toplam 8183 haber.