Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı hangi kanalda, şifresiz mi? GS FB Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçı heyecanı başladı. 2023 Süper Kupa finali lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak. Bu yıl 50.'si oynanacak Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe, 7. kez karşı karşıya gelecek. Peki, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı hangi kanalda, şifresiz mi? GS FB Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı için geri sayım devam ediyor. Süper Lig'de Pazar günü karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmazken gözler Süper Kupa final maçına çevrildi. Peki Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

GALATASARAY-FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNAL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı 29 Aralık Cuma saat 20:45'te oynanacak. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Al-Awwal Park'ta oynanacak olan mücadele ATV ekranından canlı ve şifresiz olarak yayınlanması bekleniyor. Mücadelede Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. 

GALATASARAY-FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNALİNDE 7. KEZ KARŞI KARŞIYA!
 

İki ezeli rakip Süper Kupa finalinde 7. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında oynanan 6 Süper Kupa finalinin 3'ünü Galatasaray, 3'ünü ise Fenerbahçe kazandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN