Spor

Spor Haberleri

Fenerbahçe ve Galatasaray TFF'ye karşı birleşti: Kapalı kapılar arkasında anlaştılar!

Önümüzdeki üç sezonun yayıncısını seçebilmek için ihaleye giren TFF'ye karşı Galatasaray ve Fenerbahçe birleşme kararı aldı.

Ali Koç: Süper Kupa finali seçimden sonra oynanacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak ertelenmiş Süper Kupa finalinin 31 Mart yerel seçimlerinden sonra oynanacağını açıkladı.

Siirt'te Öğrenciler Sporla Buluşturmaya Devam Ediyor

Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle, öğrenciler sporla buluşmaya devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! Çeyrek final eşleşmeleri belli oldu! Yarı finalde derbi ihtimali...

Son dakika haberi: Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kuraları çekildi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kupadaki rakipleri belli oldu.

Türk futbolunda neler oluyor? Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay paylaşım

Fenerbahçe'nin sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdığı maç sonrası sarı-kırmızılılardan olay bir paylaşım geldi. Maçtaki hakem kararlarına sert tepki gösteren Galatasaray cephesi paylaşımına, ''Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı. Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak'' notunu düştü.

TFF'den Süper Kupa kararı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Suudi Arabistan'dan oynanması gereken ancak son anda iptal edilen Süper Kupa için ödenen parayı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın alacaklarından keseceği ileri sürüldü.

Gaziantep ALG Spor, Adana İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup etti

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Gaziantep ALG Spor, konuk ettiği Adana İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup etti.

Diyarbakırlı karateciler, Muş'ta elde ettikleri başarıyla Samsun'da mücadele edecek

Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki kızlar, Muş'ta yapılan okul sporları faaliyet programında karate grup müsabakalarında 2 birincilik ve 1 ikincilik elde ederek Samsun'da yapılacak müsabakalara katılmaya hak kazandı.

Gaziantep FK, kadrosunu 5 futbolcu ile güçlendirdi

Gaziantep Futbol Kulübü, ikinci transfer tescil döneminde kadrosunu 5 yeni futbolcu ile güçlendirirken, 2 futbolcu ile de yollarını ayırdı.

Gaziantep ALG Spor, önemli isimleri kadrosuna kattı

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin özellikle ilk yarısında beklenen sonuçları alamayan ve zirvenin gerisinde kalan Gaziantep ALG Spor, transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna kattı.

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Muslera zorla duruşmaya getirilecek

Mahkeme ara kararında, Turan, Belözoğlu, İnan ve Muslera'nın duruşmaya gelmesine, karara uymazlarsa zorla getirilmesine hükmetti. Karara göre, sanıklara ait telefonların tüm kayıtları ve sim kart incelemesi de bilirkişi tarafından yapılacak. Yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Şube Müdürü Seçil Erzan’ın davasında dosya üzerinden tutukluluk incelemesi yapıldı.

Jamiro Monteiro, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Major Ligi takımlarından San Jose Earthquakes forması giyen orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kimse beklemiyordu! İsmail Kartal'ın istediği yerli golcü sonunda netleşti

Süper Lig devi Fenerbahçe, eski golcüsü Serdar Dursun'un transferi konusunda Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı. Tekrar Fenerbahçe'nin yolunu tutacak olan Serdar, takım arkadaşlarıyla da vedalaştı.

Arjantin'de 'Fernebahçe' adında bir takım kuruldu

Arjantin'in Buenos Aires'e bağlı Necochea kasabasında bir grup futbolsever, Fenerbahçe'den ilham alarak ''Fernebahçe'' adında bir futbol takımı kurdu.

Marius Sumudica: 'Büyük takımlara karşı oynuyorsanız pozisyonları değerlendirmeniz lazım'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olarak elendikleri maçın ardından, Büyük takımlara karşı oynuyorsanız pozisyonları değerlendirmeniz lazım dedi.

İsmail Kartal: 'Turu geçtik ama çok şükür küçük sakatlıklarla maçı atlattık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldikleri 2-0'lık Gaziantep FK galibiyetinin ardından, Turu geçtik ama çok şükür küçük sakatlıklarla maçı atlattık dedi.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 2 (Maç sonucu)

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçında duygusal anlar

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantep FK-Fenerbahçe maçında kronometreler 4.17'yi gösterdiği sırada sahaya karanfiller atıldı, deprem şehitleri anıldı. Maç öncesinde de iki takım futbolcuları ısınmaya Unutmadık, unutmayacağız yazılı tişörtlerle çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 2 (İlk yarı)

Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı sarı-lacivertli ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Toplam 1277 haber.