Sözleşme fesih kararına inanamadı! Galatasaray'da derbi öncesi kimsenin beklemediği ayrılık

Süper Kupa'da oynanacak Fenerbahçe derbisi için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, Sergio Oliveira ile ilgili flaş bir karar alındı. Galatasaray, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak Sergio Oliveira'nın sözleşmesini feshetme kararı aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

29 Aralık saat 20:45'te Süper Kupa'da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da dev derbinin hazırlıkları sürerken sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalması beklenen Sergio Oliveira hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde ülkesi Portekiz'e giderek göğüs kasında oluşan yırtık sebebiyle ameliyat olan ve sahalardan üç ay uzak kalması beklenen Sergio Oliveira devre arasında Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor.

Ocak ayında takıma katılacak yeni isimler sebebiyle kadrodaki yabancı sayısını azaltmak isteyen Galatasaray, Okan Buruk'un bu sezon çok fazla forma şansı vermediği Sergio Oliveira ile yollarını fesih yoluyla ayırma kararı aldı.

2022 yılında Porto'dan 3 milyon Euro'ya transfer edilen Sergio Oliveira, Galatasaray formasıyla 1 kez lig şampiyonluğu yaşadı. Sergio Oliveira, Galatasaray formasını giydiği 54 maçta ise 6 gol ve 7 asist üretti.

Sözleşme fesih kararına inanamadı! Galatasaray'da derbi öncesi kimsenin beklemediği ayrılık

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN