Spor

Spor Haberleri

Fenerbahçe'yi yıkan haber! Oosterwolde'den kötü haber!

Fenerbahçe'de Olympiakos maçında sakatlanan Jayden Oosterwolde'de menisküs yırtığı tespit edildi. 22 yaşındaki futbolcu sezonu kapattı ve ameliyat için Hollanda'ya gitti.

Murat Sancak belgeleri yayınlıyor! Cüneyt Çakır gerçekleri...

Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, resmi sosyal medya hesabından 8 Mart hakem kararlarının gerçeklerini paylaştı. Detaylar.

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi: Olympiakos - Fenerbahçe maçı sıralamayı nasıl etkiledi? Türkiye kaçıncı sırada?

Avrupa kupalarında bu hafta oynanan maçların ardından UEFA ülke puanı sıralaması da değişti. Fenerbahçe'nin Olympiakos'a yenilmesi sıralamayı etkiledi mi? Türkiye kaçıncı sırada? İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum.

Dağ Koşuları Türkiye Şampiyonası 27 Nisan'da Eruh'ta Yapılacak

Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası - Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçme Yarışmaları 27 Nisan 2024 tarihinde Siirt’in Eruh ilçesinde yapılacaktır.

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı başlar başlamaz bitti! Sarı-lacivertliler, 2. dakikada sahadan çekildi

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Super Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertliler, U19 takımıyla sahaya çıktı. Galatasaray 1. dakikada 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, maçın 2. dakikasında sahadan çekildi.

Trendyol Süper Lig'e yükselen ilk takım belli oldu!

Trendyol 1. Lig'in 29. hafta mücadelesinde Eyüpspor ile Altay karşı karşıya geldi. Mücadele, 4-1'lik Eyüpspor galibiyeti ile tamamlandı.

TFF Seçime Gidiyor! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi: 18 Temmuz'da seçimli genel kurul yapacağız.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi: 18 Temmuz'da seçimli genel kurul yapacağız.

Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında Süper Kupa planı ortaya çıktı! Hükmen mağlubiyet için izlenecek yol...

Lig ve kupanın son şampiyonları arasındaki karşılaşma Türk futbol tarihine geçecek. Fenerbahçe TFF’yi protesto etmek amacıyla Şanlıurfa’daki maça U19 takımı ile çıkacak.

Bursaspor'son son hali içler acısı! Nereden nereye...

Normal sezon heyecanında son 5 haftaya girilen TFF 2. Lig'de mücadele eden 2009-2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un hafta sonu oynanacak müsabakalardan sonra lige veda etmesi kesinleşebilir.

Siirtspor'da İşler Yolunda Değil! Kritik Maçı Kaybettik

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor, deplasmanda konuk olduğu Nevşehir Belediye'ye 1-0 mağlup oldu.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının cezaları açıklandı! İrfan Can Eğribayat Brıght Osayı Samuel Jayden Quınn Oosterwolde'nin Aldığı Cezalar Belli Oldu

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'de oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının cezalarını PFDK açıkladı.

Ancelotti patladı, Arda Güler'i haşladı!

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya LaLiga'da şampiyonluğa koşan Real Madrid'de Arda Güler ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Tarihi gün geldi çattı! Fenerbahçe olağanüstü genel kurulu bugün toplanıyor

Fenerbahçe Kulübü, bugün saat 17.00'de Ülker Stadı'nda olağanüstü genel kurul için bir araya geliyor. Süper Lig ve Türk futbolundaki geleceğini belirlemek üzere toplanacak olan kurulda, önemli kararlar alınması bekleniyor.

Murat Sancak’a demediğini bırakmadı! Patrick Kluivert’tan aylar sonra gelen itiraflar

Adana Demirspor’un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Hollanda basınına verdiği röportajda, Siirtli iş insanı Ethem Sancak hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PFDK sevkleri açıklandı! Listede sarı-lacivertlilerden 3 isim var

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PFDK sevkleri açıklandı. Fenerbahçe'de Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat Trabzonspor'da Egemen Korkmaz tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisine Shameeka Fishley damgası

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Shameeka Fishley, iki takım arasında Kadınlar Süper Ligi'nde oynanan derbiye damga vurdu. Beşiktaş'ta 150. maçına çıkan Didem Karagenç'e başkan Hasan Arat forma hediye etti.

Türkiye Kupası’nda yarı final ve final maçlarının tarihleri açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ve final müsabakalarının tarihleri belli oldu.

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlattı

Galatasaray, sosyal medyaya sızdırılan ve daha sonra TFF tarafından tamamı yayınlanan hakem toplantısıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, ünlü gazeteci Fatih Portakal'a programda sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösterip, resmi işlem başlatıldığını duyurdu.

Vali Çeber'den Gaziantep FK'ya moral ziyareti

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Memik Yılmaz, Teknik Direktör Selçuk İnan ve futbolcularla görüştü.

Toplam 1287 haber.