Ancelotti patladı, Arda Güler'i haşladı!

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya LaLiga'da şampiyonluğa koşan Real Madrid'de Arda Güler ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

İspanyol basınında yer alan habere göre, Real Madrid'in Athletic Bilbao'yu 2-0 yendiği karşılaşma sonrasında, Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti arasında tartışma yaşandı. İşte detaylar...

İspanya LaLiga'da Barcelona'nın 9 puan önünde şampiyonluğa koşan Real Madrid'de yeni bir gelişme yaşandı.
30. haftada sahasında Athletic Bilbao'yu 2-0 yenen eflatun beyazlılarda, karşılaşma sonrasında Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti arasında tartışma yaşandığı iddia edildi.
Forma süresini az bulan oyuncu için, Milan ve Bayern Münih'in de devrede olduğu iddia edilmişti. Fakat Arda'yı elden çıkarmak istemeyen Real Madrid'in, milli oyuncunun giydiği forma süresini arttıracağı ifade edilmişti.
Bilbao karşılaşmasında yedek bekleyen ve oyuna giremeyen Arda Güler'in, maçtan sonra Carlo Ancelotti ile tartıştığı iddia edildi.
Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre; maçtan sonra Arda ve Ancelotti arasında önemli bir görüşme yaşandı.
'Maçtan sonra acil olarak bir araya gelen Güler ve Ancelotti kararı tartıştı' başlığı ile sunulan haberde şu ifadelere yer verildi:
Arda Güler, Bibao maçından sonra Ancelotti ile görüştü ve takımdaki durumu başta olmak üzere forma süresi hakkında düşüncelerini aktardı.
19 yaşındaki oyuncu, hocasına, "Carlo, sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum, başarılı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Neden az süre aldığını anlamadığını ifade eden Arda'ya Ancelotti, "Sakin ol..." dedi. Ayrıca haberde yorum olarak şu ifadeler kullanıldı: Neden az süre aldığını anlamadığını ifade eden Arda'ya Ancelotti, "Sakin ol..." dedi. Ayrıca haberde yorum olarak şu ifadeler kullanıldı:
"Ancak şu anda fiziği elit seviyede değil ve ona zarar veren şey de bu. Arda'ya göre ise çok fazla maç oynamaması ya da sadece maçların son dakikalarında oynaması sinir bozucu."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN