Spor

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK, sahasında Beşiktaş ile karşılaşıyor. Mücadelede ilk 15 dakika ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

Süper Lig Şampiyonu Bursaspor artık 3. Lig'de

Süper Lig 2005-2006 sezonunda Ertuğrul Sağlam önderliğinde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Bursaspor ligin bitimine 8 hafta kala 3. Lig’e düşmeyi garantiledi.

Beşiktaş, Gaziantep'te

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı için kente ulaştı. Beşiktaş kafilesini Gaziantep Havalimanı'nda yüzlerce taraftar çiçek ve tezahüratlarla karşıladı.

Siirtspor Evinde Son Saniyede Yediği Golle Yıkıldı

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor, evinde ağırladığı Balıkesirspor'a son saniyelerde yediği golle mağlup oldu.

Siirtspor maçını TFF'de canlı yayınlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de mücadele eden tüm kulüplerin her hafta en az birer maçının canlı yayınlanmasını kararlaştırdı.

DBB Kadın Voleybol Takımı şampiyon oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Bölgesel Kadın Voleybol Ligi'nde düzenlenen müsabakalarda rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Siirtspor kümede kalma mücadelesi veren takımla berabere kaldı!

TFF 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden iirt İl Özel İdaresispor, kümede kalma mücadelesi veren Bergama Sportif ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Yeni takımı bile hazır! Ancelotti'nin inadını kıramayan Arda Real'den ayrılıyor

Real Madrid'de teknik direktör Ancelotti'nin fazla forma şansı vermediği yıldız futbolcu Arda'nın fiziksel olarak yeterli seviyeye gelmesi için sezon sonunda başka bir takıma kiralık olarak gönderilmesi planlanıyor.

Siirt İl Özel İdare Spor Teknik Direktör Kalafatoğlu’ndan Flaş Açıklama!

TFF 3.lig 4.Grupta İlimizi temsil eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Siirt İl Özel İdarespor'dan destek çağrısı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 4. Grup'ta mücadele eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, destek çağrısında bulundu. Kalafatoğlu, Siirt İl Özel İdarespor Kulübünün maddi sıkıntılar çektiğini ve başta futbolcuların maaşları ile maç başlarının ödenemediği bir duruma geldiğini açıkladı.

Dumplupınar Ortaokulu masa tenisi takımı 3. oldu

Adıyaman Besni Dumlupınar Ortaokulu Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı, Şanlıurfa'da yapılan bölge şampiyonasında üçüncü oldu.

Hakem hataları tartışmalarının zirve yaptığı haftanın ardından TFF'nin VAR sorumlusu istifa etti

Hakem hataları tartışmalarının zirve yaptığı haftanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman'ın getirildiğini açıkladı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu dönerci oldu! Döner zinciriyle servetine servet kattı

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Alman milli futbolcu Lukas Podolski servetiyle gündeme geldi. Lukas Podolski Almanya'nın döner kralı olma yolunda ilerliyor. Podolski'nin toplam serveti sosyal medyayı salladı.

Türk futbolunda kazan kaynıyor! Galatasaray, Mehmet Büyükekşi'yi istifaya çağırdı

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve kurullarını istifaya çağırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, ''Tarihin en kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tüm kurullarıyla birlikte derhal istifa etmesini bekliyoruz'' ifadeleri yer aldı.

Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme: Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Almanya'da yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın şampiyon yapılmaya çalıştırılmış bir takım olduğunu belirterek, "Bir hakem geçen gün televizyonda anlatıyor. 1997 yılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç bir penaltı çalınıyor" dedi.

SANKO Okulları Yüzmede Bölge şampiyonu oldu

Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Bölge Müsabakası'nde bölge birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olarak önemli başarıya imza attı.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki Rakibi Belli Oldu!

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nden elenmesiyle birlikte ülkemizi Avrupa'da tek temsil eden takım konumunda bulunan Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitiren ve son 16 turu için play-off'ların tamamlanmasını bekleyen Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. Kura çekimi bugün (Cuma) yapılacak.

Toplam 1287 haber.