Murat Sancak'a demediğini bırakmadı! Patrick Kluivert'tan aylar sonra gelen itiraflar

Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Hollanda basınına verdiği röportajda, Siirtli iş insanı Ethem Sancak hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Adana Demirspor’un o dönemki başkanı Siirt iş insanı Murat Sancak’ı sert eleştiren Kluivert, “İyi gidiyorduk fakat maaşlar geç yatmaya başladı, futbolcular rahatsız oldu. Neredeyse 3 ay maaş alamadık.Takımdaki üstünlüğümü kaybettiğimi düşündüler ama durum öyle değildi. Vadesi geçmiş ödemelerin bir kuruşunu alamadım” dedi.

Süper Lig takımı Adana Demirspor’un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Hollanda basınına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

“BAŞKAN SAHADA SELFİELER ÇEKMEYE BAŞLADI”

Murat Sancak’ı eleştiren Kluivert, “Adana Demirspor’da işler iyi gidiyordu ilerliyorduk ama bir anda her şey değişti. Başkan, sahada selfieler çekmeye ve Instagram’da canlı yayın açmaya başladı. Bu durum, hem personeli hem de beni biraz rahatsız etmeye başladı. Bu durumun belki de Türkiye’de normal olabileceğini düşündük” dedi.

“3 AY MAAŞ ALAMADIK”

Maaşları zamanında alamadıklarını söyleyen deneyimli antrenör, “İyi gidiyorduk fakat maaşlar geç yatmaya başladı, futbolcular rahatsız oldu. Neredeyse 3 ay maaş alamadık. Sivasspor mağlubiyeti sonrası daha önce anlaşma sağladığımız yönetici geldi ve ayrılmak istediklerini iletti, ben de istemedim. Takımdaki üstünlüğümü kaybettiğimi düşündüler ama durum öyle değildi. Vadesi geçmiş ödemelerin bir kuruşunu alamadım. Bu konu artık FIFA’da! Eninde sonunda alırım ama bu çok can sıkıcı bir durum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN