Genel

Genel Haberleri

AK Parti'li adayın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı: 1 ölü

AK Parti'li Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışma sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Uzun namlulu silah ve tabancanın kullanıldığı saldırıda bir kişi yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili adli soruşturmanın başladıldığını açıkladı.

Köye Dönüp Bu Projeye Başlayanlara 450 Bin Lira Faizsiz Kredi

Tarımı teşvik etmek amacıyla 'Köyümde Yaşamam İçin Bir Sürü Nedenim Var' projesinin 3. etabın başvuruları başladı. Ziraat Bankası‘nın sağladığı bu destekle, 450 bin TL’ye faizsiz kredi verecek.

Evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredi: Evlilik kredisi başvuruları ne zaman, şartlar neler ve kimler faydalanacak?

Evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredi başvuruları için tarih belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu için başvuru tarihini ve şartlarını duyurdu. Başvurusu onaylanan gençlere 48 ay vadeli 2 yıl geri ödemesiz toplamda 150 bin lira faizsiz kredi verilecek. Peki, faizsiz evlilik kredisi başvuruları ne zaman, şartlar neler ve kimler faydalanacak?

Bu insanlar asgari ücretle karnını nasıl doyuracak?

Ramazan Bayramına ulaşmanın bir şükrü olarak ihtiyaç sahibi kimselere verilen sadaka, fitre olarak adlandırılır. Peki, belirlenen bu fitre ile birlikte, 5 kişilik bir ailenin gıda harcaması ne kadar olur?

Annesinin ölüm haberini veren doktora saldırdı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Volkan K. (45), annesinin ölüm haberini veren kadın doktor B.B.Ö.'yü yumrukladı. O anlar kameraya yansırken, alkollü olduğu belirlenen hasta yakını gözaltına alındı.

Otizmli öğrenci, öğretmen tarafından sopayla dövüldü

Büyükçekmece'de faaliyet gösteren otizm spor okuluna giden zihinsel engelli bir öğrencinin, öğretmeni tarafından sopayla darbedildiği iddia edildi. Anne şikayetçi olurken öğretmenin, hakkında açılan soruşturmanın ardından tutuklandığı belirtildi.

Prof. Dr. Naci Görür: 3 il için endişe ediyoruz!

6 Şubat Asrın Felaketi üzerinden 1 yıl geçti... Yer Bilimci Prof.Dr.Naci Görür Erzincan, Bingöl ve Tunceli illeri için dikkat edilmesi gerekiyor uyarısında bulundu.

4 yılda 4 kez doğum yapan kadın, bebekleri hastaneye bırakıp kaçtı! 2 yıla kadar hapsi isteniyor

Denizli'de fuhuş yapan Gülşen K., son dört yılda dört kez çocuk sahibi oldu. Babalarını bilmediği bebekleri her seferinde hastaneye bırakan 34 yaşında kadın hakkında son olayın ardından iddianame hazırlandı. İki yıla kadar hapsi istendi.

Cüzdanını Bulan Depremzede Aileyi Köşke Yerleştiren Ali Burak Ceylan Konuştu

Öğretmen Muhammed Irmak isimli bir depremzede, geçtiğimiz yıl cüzdanını bulduğunu bir oyuncunun depremden sonra kendilerine yardım ederek köşk kiraladığını anlattı. Ünlü oyuncunun Ali Burak Ceylan olduğu ortaya çıktı. Ceylan, Instagram hesabından açıklama yaptı

Emniyet Müdürü 13 Kilo Uyuşturucu İle Yakalanmıştı: Yargılandığı Davada Karar Çıktı!

Edirne’de 4 kişinin yargılandığı ‘uyuşturucu madde’ davasında karar çıktı. Davada yargılanan eski emniyet müdür yardımcısına 18 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Evde Bakım Yardımı ödemeleri başladı: 7.608 TL olarak yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine yönelik Evde Bakım Yardımı ödemelerini başlattı. Bu ay toplam 2,8 milyar TL ödeme yapılacak.

En ucuz sıfır otomobil fiyatları! Toyota, Dacia, Renault, Ford, Hyundai güncel fiyat listeleri

Sıfır otomobil almak isteyen çok sayıda vatandaş güncel fiyatları merak ediyor. Türkiye'de tutulan Toyota, Dacia, Renault, Ford, Hyundai, Seat ve Volkswagen'in en uygun modellerini derledik.

Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Çağlayan Adliyesi'ndeki iki kişinin öldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, iki kişinin polis tarafından vurulduğu anlar yer alıyor.

İçişleri Bakanı Saldırganların Kimliğini Açıkladı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne yönelik saldırı girişiminde 1'i kadın 1'i erkek 2 saldırganın ölü olarak ele geçirildiğini ve 3'ü polis memuru 5 kişinin yaralandığını duyurdu.

İstanbul Adliyesi önünde silahlı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul Adliyesi önündeki meydanda silahla ateş açılması sonucu 2 kişi öldü, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Survivor All Star fragmanında ortalık karışıyor! Sinir krizi geçiren Acun Ilıcalı, sandalye fırlattı

Survivor All Star'ın yayınlanacak bölümünde ada konseyinde yarışmacılarla bir araya gelen Acun Ilıcalı, sinir krizi geçirdi.

Türkiye nüfusu 85 milyon 372 bin 377 kişiye yükseldi

Türkiye nüfusu 2023'te bir önceki yıla göre 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 kişiye yükseldi.

Depremin 1. yılında Hatay'da protestolu anma

Hatay’da hem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hem de Lütfü Savaş’ı yeniden aday gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel protesto edildi.

Sınıf öğretmeni mesaisinin ilk gününde vuruldu

Kayseri'de tabancayla vurulan öğretmen yaralandı.

Toplam 8252 haber.