Genel

Genel Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan 'Arapça' ve 'Audi A8' savunması: Eski araba artık...

Ali Erbaş, Arapça tercüman kullanma, eline dua yazma ve Audi A8 marka otomobil isteme haberlerine yanıt verdi.

Deprem Uzmanı Naci Görür, Eğitim Bakanlığından Bakın Ne İstedi!

Malatya Adıyaman Diyarbakır Hatay Kahramanmaraş'ın da etkilendiği depremlerin ardında deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Bakanlık bakın ne istedi.

İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü

Reuters, Kudüs'te bir Türk vatandaşının İsrail polisini bıçakladığını ve saldırının ardından Türk vatandaşının öldürüldüğünü bildirdi.

Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladı

Memur olmak isteyen binlerce vatandaşa güzel haber geldi. 23 kamu kurumunun 38.625 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Simit fiyat tarifesinde Ticaret Bakanlığı'nın onayı zorunlu hale getirildi

Ekmek fiyatlarında olduğu gibi simit fiyat tarifelerinde de Ticaret Bakanlığı'nın onayı zorunlu hale getirildi.

23 Nisan'da erkek öğrencilere etek giydirip peçe taktırdılar! Öğretmenlere soruşturma açıldı

Tokat’ta 23 Nisan kutlamalarında 4 erkek öğrencinin etek giyip peçe takarak oynamasıyla ilgili, okul yönetimi ve programı düzenleyen öğretmenler hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatıldı

5 yaşındaki Edanur'un can verdiği olayla ilgili yapılan yorumlar infiale yol açtı

İstanbul Küçükçekmece'de, İBB'nin açtığı çukura düşerek can veren 5 yaşındaki Edanur Gezer için Ekşi Sözlük'te yazılanlar infiale yol açtı. Gezer'in ölümüyle ilgili "Ailenin sorumsuzluğu", "Çocuğu kontrol edemeyen aile direkt belediyeyi suçlamış", "Uyarılmaya rağmen piknik mi yapılır?" gibi yorumlar dikkat çekti.

Bakanlık incelemeye başladı: İşte IBAN’la alınan ödemelere kesilecek cezalar

Müşterilerini IBAN'la ödemeye yönlendiren, alışveriş karşılığında fiş kesmeyen esnafa kötü haber geldi. Ödemeyi banka hesabından alıp fiş vermeyen işletmelere her bir fiş için 3.400 TL ceza kesilecek.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim'de 1 Mayıs'a izin vermeyeceklerini açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yıl da 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmayacağını duyurdu. Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşü için belirlenen yer ve güzergahlar arasında değil" dedi.

Kurtalanlı gençlere ''Geçmişi Geleceğe Taşımak Semineri''

TUBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Kurtalan Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik seminer gerçekleştirildi.

Araç sahiplerine kötü haber: Artık 6 bin lira cezası var

Trafik cezalarında belirlenen yeni düzenlemeler, sürücüler arasında ciddi bir konuşma konusu haline geldi. Özellikle emniyet şeridi ihlali yapmanın getirdiği yüksek cezaların önemi vurgulanıyor.

PTT müjdeyi verdi! KPSS olmadan işçi alacak…

Türkiye’de birçok kişi iş sıkıntısı çekmektedir. Birçok kişi ekonomik sıkıntıdan dolayı yaşadığı yerlerde iş bulamamaktadır. PTT iş fırsatını ayağınıza kadar getiriyor. Tüm merak edilenler haberimizin geri kalanında…

36 bin sözleşmeli sağlık personelinin hizmet birimleri açıklandı

36 bin sözleşmeli tabip ve uzman tabibin görevlendirileceği hizmet birimleri açıklandı. Karar Resmi Gazete'de paylaşıldı.

Taksim bombacısı Ahlam Albashir için karar: 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 1794 yıl hapis cezası

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır, 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle ve 1794 yıl hapse çarptırıldı.

Sarıyer'de kadın öğretmene okulda saldırı: Öğrenciden tehdit, veliden yumruk

Sarıyer'deki Prof. Dr. Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu öğretmeni N.Ö. akran zorbalığı nedeniyle uyardığı öğrencisinin okula gelen velisi tarafından yumruklanarak darbedildi. Saldırgan gözaltına alındı.

İkinci Kadir Şeker vakası! Mahkeme karar verdi.

Eskişehir'de, eşi ile kızını sokak ortasında bıçaklayan Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi'yi (64) engellemeye çalışırken bıçaklama suçlamasıyla tutuklanıp, serbest bırakılan 22 yaşındaki Tolga Daşkıran'a (22) yerel mahkemece 5 yıllık hapis cezası verildi. Daşkıran'ın avukatı Muhammed Serkan İleli kesinleşen hapis cezasının vicdanlarını yaraladığını belirtti.

Konya’da öğretmenden öğrenciye cinsel istismar: WhatsApp ve Instagram mesajları delil oldu, tutuklandı

Konya’da bir lisede görev yapan 55 yaşındaki öğretmen M.K, öğrencisi 14 yaşındaki S.D’ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. Kız çocuğu S.D’nin uzak durmaya çalıştıkça, tacizlerine WhatsApp ve Instagram’dan mesaj yoluyla devam ettiğini anlatan anne N.D, “Okulda da el hareketiyle cinsel istismarda bulununca, kızım durumu bize söyledi. Biz gerekeni yapıp, savcılığa ve okul idaresine şikayette bulunduk.” dedi.

10 Kasım'da Atatürk'e hakaret eden şahsın cezası belli oldu

Beşiktaş'ta, 10 Kasım'da, Cuma Namazı hutbesinde Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek camiden çıkan ve sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Atatürk'e ve ona dua eden imama hakaret eden Ahmet Bostancı, 3 yıl 9 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.

Bir devrin sonu! Getir, tüm çalışanlarını işten çıkardı! Ülkeden çekiliyor...

Türkiye merkezli hızlı teslimat şirketi Getir, Almanya pazarından çekilme kararı aldığını duyurdu. Şirket, 15 Mayıs itibarıyla Almanya'daki faaliyetlerini tamamen durduracak ve bu süreçte yaklaşık 1800 çalışanını işten çıkaracak. Karar, Getir'in yaklaşık bir buçuk yıl önce 1,2 milyar dolarlık bir anlaşma ile satın aldığı rakibi Gorillas'ı da kapsıyor.

Toplam 8205 haber.