Genel

Genel Haberleri

Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 3'ü ağır 4 yaralı

Niğde'de patates deposu yapımında meydana gelen göçükte 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Bayram tatilinin 2 günlük kaza bilançosu: 12 can kaybı, 1966 yaralı

Bayram tatilinin ilk 2 günündeki trafik kazalarında 12 kişi öldü, 1966 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim" uyarısında bulundu.

Adliyelerde de mülakat engeli: 85-90 puan alan memurlar elendi

Adalet Bakanlığı’nın görevde yükselme sınavının sonuçları kısa süre önce açıklandı. Adliyelerde görevli binlerce memurun, katibin ve mübaşirin yazılı sınavda yüksek puan almalarına rağmen mülakatta elendiği ortaya çıktı. 

Kadın kıyafeti giyen erkek camideki kadınları taciz etti

Samsun'daki bir camide teravih namazı sırasında skandal bir olay yaşandı. Kadın kıyafeti giyen bir erkek kadınların bulunduğu bölüme geçerek iddiaya göre tacizde bulundu. Durumun şikayet edilmesi polis şahsı aramaya başladı.

Ankara'da seçimi kaybeden bağımsız aday: Dış güçler tarafından ele geçirilmeye çalışıldım

Ankara'da bağımsız aday olan Lokman Cengiz, seçimlerde 224 oy alınca pusulada isminin küçük harfle yazılması nedeniyle oy kaybettiği iddiasıyla YSK'ya başvuru yaptı. Savcılığa da suç duyurusunda bulunan Cengiz "Karşıma Mansur Yavaş'ın çıkması adil değildir. Ülkem için sonuna kadar mücadele ettim. Ülkemi Amerika'ya karşı korudum ve savundum. Dış güçler tarafından ele geçirilmeye çalışıldım" dedi.

Cinsel ilişki sırasında eşini öldüren adam hakkında karar verildi

Bursa'da, dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile kadını cinsel ilişki sırasında boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Suriye uyruklu adam 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Adamın eski eşinin "Her hamile kaldığımı öğrendiğinde, birlikteliğimiz sırasında boğazımı sıkıp karnıma bastırarak, çocuğu düşürmeye çalışıyordu." sözleri ise duruşmaya damga vurdu.

Skandal görüntü! 5 uzman çavuşu kamyon kasasında disipline sevk ettiler

Diyarbakır'ın Hani İlçesi'ndeki 3'üncü Jandarma Komando Taburu'ndan alay disiplin kurulana sevk edilen biri tanık 5 uzman çavuşun üstü brandayla kapalı oturma yerleri dahi olmayan bir kamyonet kasasında taşındığı görüntüler tartışma yarattı. Videoyu paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi iddiasına eski başkandan yanıt var

Sancaktepe Belediyesi'nin yerel seçimin ardından AK Parti'den CHP'ye geçmesiyle ortaya atılan jakuzi iddiasına eski Belediye Başkanı İsmail Erdem'den yanıt geldi. Erdem, ''Jakuzi hikayesi tamamen yalan ve iftira.'' dedi.

Rezidansta şüpheli ölüm: Genç kız 30. kattan düştü!

Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.

Bayram tatilinin acı tablosu! Yola çıkacaklar dikkat... Bakan Yerlikaya duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününde trafik kazalarında 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 1047 kişinin yaralandığın bildirerek yola çıkacaklara uyarılarda bulundu.

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zammı! İşte bayram sonrası Meclis'e gelecek 5 düzenleme

Hükümet ve Meclis Ramazan Bayramı sonrası yoğun ekonomi gündemine odaklandı. 4 yıl seçimsiz geçecek sürecin ilk hedefi tek haneli enflasyon olurken veriler dezenflasyonist sürecin yaklaştığına işaret etti. Bakan Şimşek kalıcı refah artışının anahtarını belirledi. Ramazan Bayramı sonrası hükümetin ve Meclis'in gündemine girecek düzenlemeler neler olacak? İşte detaylar...

Tapuda yeni dönem başlıyor! Artık notere gitmenize gerek yok

Tapu devirlerinde yıllardır süregelen o şart kaldırıldı. Tapuda yeni bir dönem başlıyor! Yıllardır devam eden düzenlemeyle noter sıralarında beklenirken artık notere gitmenize gerek yok! Kendi aranızda halledebileceksiniz.

Cübbeli Ahmet, İsmailağa’yı düelloya çağırdı: Siz 8’iniz ben tek…

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile İsmailağa Cemaati arasındaki tartışma büyüyor. Son olarak Cübbeli Ahmet meydan okuduğu İsmailağa’nın şeyhlerini canlı yayına çağırdı.

En zeki 4 burç açıklandı

Astroloji alanında, her bir burcun kendine has nitelikleri ve cazibesi bulunmaktadır. Dört burç, zeka kapasiteleri sayesinde girdikleri her ortamda dikkatleri üzerlerine çekebilirler.

3 partinin kıyasıya yarıştığı ilde oylar yeniden sayılacak

Yüksek Seçim Kurulu; CHP, MHP ve AK Parti'nin kıyasıya yarıştığı Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına karar verdi.

Ailelerin evlenmelerine karşı çıktığı kuzenler yaşamlarına son verdi

Şanlıurfa'da aileleri tarafından evlenmelerine izin verilmeyen kuzenler Helin ve Emir Altundağ intihar kararı aldı. Emir Altundağ'ın Helin Altundağ'ı vurup ardından da kendi başına ateş ettiği tespit edildi.

Protez tırnakla abdest kabul olur mu? Nihat Hatipoğlu'nun cevabı çok net oldu

Ramazan ayı boyunca ekranda vatandaşların sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na "Protez tırnak kullanıyorum, abdestim kabul olur mu?" sorusu yöneltildi. Hatipoğlu bu soruya "Protez ana tırnağın üstüne oturduğu için abdest olmaz. Suyun tırnağa değmesi lazım" yanıtını verdi.

Şanlıurfa'da korkunç kaza! 1'i polis 4 kişi hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu polis memuru, eşi ve 2 çocuğuyla hayatını kaybetti.

En çok eleman aranan meslekler açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 330 bin 325 açık iş tespit ettiklerini belirterek, Türkiye'de en fazla açık iş ilanı olan sektör ve meslekleri duyurdu.

Toplam 8165 haber.