Genel

Genel Haberleri

Saadet'te değişim kurultayı! Temel Karamollaoğlu aday olmayacak, koltuğu için yarışacak 5 isim var

Saadet Partisi'nde 8 yıldır Genel Başkanlık görevini yürüten Temel Karamollaoğlu'nun Ekim sonu ya da Kasım ayı başında yapılması planlanan kurultayda yeniden aday olmayacağı iddia ediliyor.

Böyle evlat olmaz olsun! Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden hayır cevabı aldıktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti'nin kazandığı Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

Kamuya 4.274 Kişi Personel Alımı Yapılacak: Hangi Pozisyonlar ve Kurumlar?

Türkiye genelinde kamuya personel alımı için 21 farklı kurum tarafından iş ilanları yayınlandı. Toplamda 4,274 kişinin istihdam edileceği bu alımlar kapsamında hangi kurumun hangi pozisyon için kaç kişiyi alacağı ve başvuru tarihleri netleşti.

En popüler bebek isimleri belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yıl sonu itibarıyla Türkiye'deki nüfusun yüzde 26'sını çocukların oluşturduğunu açıkladı. Toplam çocuk sayısının 22 milyon 206 bin 34 olduğu belirtilirken en popüler erkek bebek isimleri, Alparslan, Yusuf ve Göktuğ; en popüler kız bebek isimleri ise Asel, Zeynep ve Defne oldu.

İliç’te toprak altından otomobil çıkarıldı: İçinden bir kişinin cesedi çıktı

Maden faciasının yaşandığı Erzincan İliç'te toprak altından içerisinde bir kişinin cesedinin bulunduğu otomobil çıktı. Araçta ikinci bir kişinin olup olmadığı araştırılıyor.

İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarından 4.5 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldi.

İbrahim Tatlıses ‘Yok öyle beleşten bir hayat’ dedi, miras kararını açıkladı

İbrahim Tatlıses, uzun süredir davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlıses ile ilgili miras konusunda önemli bir açıklama yaptı. Türkücü, 'Aramızda Kalmasın' isimli magazin programına gönderdiği açıklamada, oğlu Ahmet Tatlıses'e reddi miras yapacağını duyurdu.

3 Burç için 5 kural çağrısı: Astrolog Aygül Aydın'dan günlük burç yorumu..

Jüpiter ve Uranüs Boğa ile bir araya geldi, Ay Aslan burcundaki yolunu sürdürüyor. İşte Aygül Aydın, bugünün Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Bursa İznik'te define faciası: Üç kişi zehirlenip öldü

Bursa İznik'te define ararken girdikleri mağarada jeneratörün gazından zehirlenen üç kişi can verdi.

'Bu cumartesi ve pazar kafe ve restoranlara gitmeyelim' çağrısı

Yiyecek içecek fiyatlarının fahiş oranda artmasına tepkiler dalga dalga büyüyor. Yurttaşlar cumartesi ve pazar kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı.

Araç muayenesinde yeni dönem başladı! Artık zorunlu olmayacak

Arabası olan herkese kritik uyarı yapıldı. TÜVTÜRK'te milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni dönem resmen başladı. O araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil.

‘Bombacı Mülayim’ polis çıktı: 3 gözaltı

Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan polis memuru V.K. görev yaptığı Trabzon'da, ona asılsız bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru ise Bitlis'te gözaltına alındı.

Çalışan milyonları ilgilendiriyor: Haftada 4 günlük mesai sistemi

Geçtiğimiz seneden itibaren hükümet çalışma saatlerinin azaltılmasına yönelik bir düzenlemeye gidildiğini açıklamıştı. İlk defa bir Türk firma haftada 4 gün mesai sistemini uygulayacağını paylaştı. Peki ülkemizde 4 gün mesai sistemi farklı kollara uzar mı? Çalışma saatlerinin düşürülmesiyle beraber çalışanların maaşları azalır mı? İşte detaylar...

Şok, Çevrim İçi Market Teslimatı Hizmeti Veren İstegelsin'i Satın Aldı: İşte Anlaşma Bedeli

Şok Marketler, çevrim içi market teslimatı hizmeti veren İstegelsin'i satın aldı. Anlaşmanın bedeli de açıklandı.

Bütün sürücüleri ilgilendiyor! Kaza yapmasanız bile siz de ödüyorsunuz: İşte çözüm önerisi

Trafikte her gün yeni kazalar meydana geliyor. Trafikte bulunan 28 milyon aracın 24 milyonunun trafik sigortası bulunuyor. Ama kaza yapmayan sürücüler de bu maliyetten etkileniyor. Milyonları ilgilendiren gelişmeyle ilgili uzmanlar çözümü 'piyasanın serbest maliyete geçmesi' olarak görüyor. İşte sürücüleri yakından ilgilendiren haberin detayları...

Lütfü Savaş'ın seçim çalışmaları için tefeciden para aldığı ortaya çıktı

31 Mart seçimlerinde kaybeden Eski Hatay Belediye Başkanı Lütfu Savaş'ın seçim çalışmaları için tefeciden 32 milyon TL aldığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan belgelere göre, kendini iş adamı olarak tanıtan bir kişinin 32 milyon TL'yi belediyeye "İmar harcı bedeli olarak" gönderdiği, daha sonra yanlışlıkla gönderildiğini iddia ederek paraya geri istediği öğrenildi.

‘Jakuzi’ tartışmasıyla gündeme gelmişti: Sancaktepe Belediyesi’nin lüks katı görüntülendi

31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den CHP'ye geçen ve 'jakuzi' tartışmalarıyla gündeme oturan Sancaktepe Belediyesi'nin binası görüntülendi.Belediyede başkanlık makamına ait 2 lüks banyo olduğu ve 8 belediye başkan yardımcısının ayrı ayrı 8 adet banyosu olduğu ortaya çıktı. Ayrıca belediye binasına kurumun borçlarının yer aldığı liste de asıldı.

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

Yılmaz Erdoğan, kendisiyle sevgili olduğunu söyleyerek kardeşi aracılığıyla özel fotoğraflarını yayınlayan Cansu Taşkın'a dava açıyor.

Toplam 8185 haber.