WhatsApp'tan yeni özellik: Yeni süper gücünüz!

WhatsApp, kullanım deneyimini iyileştirmek için yeni bir özellik daha sundu. Anlık haberleşme platformu, bu özellikle arkadaşların arasını açabilir.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Sohbette Tut adında yeni bir özellik sundu. Platform, bu özelliği "Gönderici olarak yeni süper gücünüz." diye tanımladı. Bunun nedeni ise özelliği sadece karşı tarafın izni olunca kullanabilecek olmak.

WhatsApp'ta bir süredir Kaybolan Mesajlar özelliği bulunuyor. Bu özelliğin etkinleştirildiği sohbetlerde mesajlar; 24 saat, 7 ve 90 gün olacak şekilde nasıl ayarlı olursa kendi kendine siliniyor.

SOHBETTE TUT ÖZELLİĞİ, MESAJI GÖNDEREN KİŞİNİN İZNİYLE KULLANILABİLECEK

Sohbette Tut ise Kaybolan Mesajlar ile alakalı olacak. Kaybolan Mesaj olarak ayarlanmış sohbette herhangi bir mesajı kaydetmek isteyen WhatsApp kullanıcısı, bu özelliği kullanacak. Ama tabii ki bu özellik mesajı gönderen kişinin izni dahilinde gerçekleşecek. Çünkü söz konusu özellik, güvenlikle doğrudan bağlantılı.

WhatsApp'tan yeni özellik: Yeni süper gücünüz!

Ayrıca gönderen kişi eğer izin vermezse mesaj kaydedilmeyecek. Yani bu özellik, tamamen mesajı gönderen kişinin izni doğrultusunda kullanılabilecek. WhatsApp da bu nedenle yeni özellik için "Gönderici olarak yeni süper gücünüz." tanımlaması yapıyor. Karşı tarafın izin verilmediği durumda mesajlar; 24 saat, 7 gün ya da 90 günlük olarak daha önce belirlenen sürede kendi kendine kaybolacak.

Ek olarak Sohbette Tut özelliğiyle kaydedilen mesajlar, yer işaretleri sembolüyle gösterilecek. Tutulan mesajların hepsi de Tutulan Mesajlar Klasörü'nde yer alacak.

Özellik, şu anda WhatsApp'ta güncel olarak yer alıyor. Yeniliği kullanmak için uygulamayı güncel sürümüne getirmek yeterli olacaktır.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN