WhatsApp'tan yeni özellik: Görüntülü Mesajlar geliyor!

WhatsApp, Türkiye ve dünyada en çok kullanılan haberleşme platformu konumunda. Bunun en büyük nedenlerinden biri de sık sık yeni özellikler getirmesinden kaynaklanıyor. Bugün WABetaInfo tarafından yayınlanan habere göre WhatsApp, Görüntülü Mesajlar özelliği üzerinde çalışıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

WABetaInfo tarafından paylaşılan habere göre WhatsApp, Görüntülü Mesajlar özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik, adından da belli olduğu gibi sohbetler arasında görüntülü mesajlar göndermeye yarayacak. 

Yenilik sayesinde WhatsApp kullanıcıları, uygulama içinden 60 saniyeye kadar video çekip yollayabilecek. Görüntülü Mesaj özelliği kullanıldığında sohbet kutusunda video sembolü görünecek ve Video Mesajı yazacak. 

GÖRÜNTÜLÜ MESAJLAR, BAŞKA KULLANICILARA İLETİLEMEYECEK

Görüntülü Mesaj özelliğinin video göndermekten en büyük farkı, anlık olarak çekilmesi olacak. Kullanan herkesin de bildiği gibi WhatsApp üzerinde video ve fotoğraf göndermek mümkün. Fakat anlık olarak video yollamak için önce çekmek ve cihaza kaydetmek gerekiyor. Ek olarak da Görüntülü Mesaj alan WhatsApp kullanıcısı, videoyu kaydedemeyecek ve başka bir kullanıcıya iletemeyecek.

Yenilik şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor. Android ve iOS için kararlı sürüme ne zaman geleceği ise şimdilik belli değil. Görüntülü Mesajlar özelliği, iOS için WhatsApp Beta 23.7.0.77, Android için ise 2.23.9.19 WhatsApp güncellemesinde test ediliyor.

Anlık haberleşme platformu, ek olarak WhatsApp Android sürümünde Ayarlar için arama özelliği de test ediyor. Bu sayede WhatsApp kullanıcıları, sık sık genişleyen ayarlardan herhangi bir özelliği, tek tek gezerek aramak zorunda kalmayacak.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN