AK Parti Siirt Milletvekili Adaylarını Coşkulu Bir Törenle Tanıttı

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere gün sayıyor. 13.Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için AK Parti Siirt Milletvekili adaylarını coşkulu bir törenle tanıttı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

13.Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için AK Parti, Siirt Milletvekili adaylarını Kezer Yerleşkesinde karşılama töreni ve 14 Eylül Kapalı Spor Salonunda binlerce partilinin katıldığı coşkulu bir törenle tanıttı.

Siirt 14 Eylül Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende konuşan AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, “Türkiye yüzyılının yürüyüşünü şimdi başlatmak için buradayız. Bu ülkenin yarınını hep birlikte inşa edeceğiz. Ülkemizin geleceği için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bugün bu salonda bulunan milletvekili adayı arkadaşlarımız, Cumhur İttifakı’nı tekrar başarıya ulaştırmak için ant içmiş arkadaşlarımızdır. 14 Mayıs gününü zaferle taçlandıracağımızdan eminim. Durmak yok yolda devam” ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayları Mervan Gül, Fevzi Sevgili ve Lokman Özcan da yaptığı meşale dumanı nedeniyle salon dışında yaptığı konuşmalarla hedeflerini anlattı.

Aday tanıtım toplantısı adayların ve katılımcıların daha sonra hep beraber seçim bürosuna geçmesiyle son buldu.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Emekli | 14 Nisan 2023 00:08

    Oy moy yok size

BUNLARA DA BAKIN