Van'da rehine operasyonu

Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırmalar sonucunda2 Suriye uyruklu şahsı zorla alıkoyarak darp eden, video çekip şantajla fidye isteyen şahıslar operasyon düzenledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Operasyon için düğmeye basan Van İl Jandarma Komutanlığı rehinelerin tutulduğu yere operasyon yapmak için harekete geçti.

Yapılan operasyonda,kimlikleri tespit edilen şüphelilerden K.O, F.A, F.B, E.A ve S.Ç isimli şahıslar gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyon hakkında bilgi paylaşan Van İl Jandarma Komutanlığına bağlı Başkale İlçe J.K.lığı Merkez J.Krk.K.lığı, Başkale Kom Takip Timi, Van KOM Ş. Md.lügü ve JASAT ekipleri,”  Yapılan araştırmada 17.02.2022 günü saat 09:00 sıralarında (2) Suriye uyruklu şahsı zorla alıkoyarak darp eden, video çekip ailesine göndererek şantajla fidye isteyen, silahla gasp eden,tehdit edip yaralayan şahıslara yönelik yapılan operasyonda,kimlikleri tespit edilen şüphelilerden K.O, F.A, F.B, E.A ve S.Ç isimli şahıslar gözaltına alınmıştır

Yapılan işlemlerin ardından şüpheli 5 şahış sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN