Siirt'te Şehrin Göbeğinde Kara Leke Gibi Görünen Bina Ne Olacak? 

Siirt Özel İdare İş Hanı, hırsızların ve kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilmeye başlandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

1985 yılında kurulan ve şehrin göbeğinde yer alan Özel İdare İş Hanı'nın kaderi kapanan ve kapandıktan sonra da yıkılan Özel Asema Hastanesi'ne dönmeye başladı. 

Uyuşturucu bağımlılıları ve hırsızların meskeni haline gelen iş hanı, orada bulunan esnafı bıktırdı.

Yaklaşık 40 yıllık bina şehrin tam ortasında adeta bir kara leke gibi durmasına rağmen, yetkililerin duruma henüz el atmadığı görülüyor.

İhtiyaca cevap vermediği ortada olan bina için gerekli girişimlerin yapılması, yetkililerin konuyla ilgilenmesi gerekiyor. 
Esnaf Mehmet Kahramanoğlu, iş yerinin kimliği belirsiz şahıslar tarafından tahrip edildiğini ve bunun neden yapıldığı hakkında hiçbir fikrinin olmadığını söyledi.

Maddi zarara uğradığını belirtten Kahramanoğlu, "İş hanında bulunan diğer esnaflar da, güvenliğin olmadığını her sabah iş yerlerini korkuyla açıp, akşam da korkuyla kapattıklarını" söyledi.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mehmet gassal | 29 Haziran 2022 16:16

    Kesinlikle katılıyorum uzun süredir bu binanın durumu herkesi ve her kesimi yakından ilgilendiren kara bir bulut gibi şehrin güzelliğini ve huzurunu bozmaktadır ve bir çözüm bulunmadığı takdirde bozmaya devam edecektir. Bu arada size ve tüm duyarlı gazeteci arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum ellerinize ve emeğinize sağlık. Rabbim kaleminize kuvvet versin inşallah.

BUNLARA DA BAKIN