Siirtspor ile Batman Petrolspor Dostluk Maçı Oynayacak! Gelirler Depremzedeler İçin Kullanılacak

Siirt İl Özel İdaresi Spor ile Batman Petrol Spor arasında dostluk maçı oynanacak, karşılaşmanın gelirleri depremzedeler için kullanılacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt İl Özel İdaresispor Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Kulübümüz, Batman Petrol Spor Kulübü ile depremzedeler yararına 26 Şubat Pazar günü Batman’da özel dostluk maçı yapılacaktır” dedi.

Kahramanmaraş merkezli toplam 11 ili etkileyen depremlerin açtığı yaraların sarılması için Türkiye tek yürek olmaya devam ederken, ilimizi 3. Lig 3. Grupta temsil eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü, Batman Petrol Spor ile dostluk maçı düzenleyeceğini açıkladı.

Maç 26 Şubatta Batman'da Oynanacak

Dostluk maçında elde edilen gelirin depremzedelere gönderileceğini belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, “TFF‘nin tüm liglerde maçların oynanması kararından sonra Batman Petrol Spor Kulüp Başkanı Sayın Abdulvahap beyle yaptığımız görüşme neticesinde Depremzedeler yararına Batman ilinde 26 Şubat Pazar günü Batman stadyumunda her iki takım seyircilerinin ortak kullanacakları türübünün de özel dostluk maçı yapılması konusunda mutabakata varılmıştır.  Bilet fiyatları protokol türübünü 100 TL, diğer bölümler 30 TL olacak olup, tüm Batman ve Siirt halkını bu anlamlı maça rağbet göstermelerini umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Siirtspor ile Batman Petrolspor Dostluk Maçı Oynayacak! Gelirler Depremzedeler İçin Kullanılacak

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN