Bölge

Bölge Haberleri

'Zuzubak' Otunun fiyatını duyan dönüp bir daha bakıyor: Kilosu 5 bin liradan alıcı buluyor

Batman'ın Sason ilçesinde yüksek dağlarda yetişen ve birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen zuzubak otunun kilosu 5 bin liradan alıcı buluyor.

Ofis Semti'ndeki altgeçit temizlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı.

Huzur uygulamasında 557 kişinin kimliği kontrol edildi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılan huzur uygulamasında 557 kişinin kimlik kontrolü yapıldı.

TOBB Gaziantep KGK 2023-2027 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu'nun (KGK) 2023-2027 dönemi ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye'nin Senegal Büyükelçisi Nur Sağman'dan iş dünyasına çağrı

Ticaret Bakanlığının desteği ile Batı Afrika ülkesi Senegal'de pazar arayışlarını sürdüren Gaziantepli halı ihracatçıları Türkiye'nin Senegal Büyükelçisi Nur Sağman ile de görüştü.

E-Ticaret ve Dijital Pazarlama GTB'de konuşuldu

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen 'Gaziantep Ticaret Borsası Gıda Sektörü 2. UR-GE Projesi' kapsamında, gıda sektöründe faaliyet gösteren üye işletmelerine yönelik 'E-Ticaret ve Dijital Pazarlama eğitimi düzenledi.

Motosiklet hırsızı 3 şahıstan 2'si yakalandı

Adıyaman'da park halindeki motosikletin çalınmasına yönelik yapılan çalışmalarda 3 şahıstan 2'si yakalanarak gözaltına alındı.

Drift yapan sürücüye 32 bin 233 TL ceza

Gaziantep'te bir alışveriş merkezinin otoparkında drift yapan sürücüye 32 bin 233 TL ceza uygulandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin borcu belli oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kayyımın 2 milyar 438 milyon TL borç bıraktığını ve 31 Mart-8 Nisan tarihleri arasında 411 milyon ödeme yaptığını açıkladı.

İsias Otel Davası sürüyor

Adıyaman'da 6 Şubat depremlerinde 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel'le ilgili davanın ikinci duruşması sürüyor.

Diyarbakır'da temizlik kampanyası başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak ve Doğan Hatun, temizlik ekipleriyle birlikte Bağlar ilçesi Dörtyol mevkiinde temizlik kampanyasının startını verdi.

Gaziantep AB Bilgi Merkezi STK'ları bir araya getirdi

Türkiye'nin ilk AB Bilgi Merkezi olarak 1996 yılında Gaziantep Ticaret Odasında (GTO) kurulan Gaziantep AB Bilgi Merkezi (Gaziantep ABBM) ev sahipliğinde Gaziantep ve Türkiye'nin çeşitli illerinde AB destekli projeler yürüten STK'ların bir araya geldiği toplantı düzenlendi.

İsias Otel davasının ikinci duruşması başladı

Adıyaman'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel'le ilgili davanın ikinci duruşması Adıyaman Adliyesi'nde başladı.

Enkaz altından şampiyonluğa

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halter takımında yer alan Büşra Kayadibi, 6 Şubat depremlerinde 3 gün boyunca enkaz altında kaldı ama azminden hiçbir şey kaybetmedi, kısa süre içinde hem Türkiye Halter Şampiyonasında 3'üncü oldu hem de madalya kazandı.

Dayıdan yeğenlerine bakırcılık mirası

Gaziantep'te Bakırcılar Çarşısı'nda 22 yıldır Turistlik El Sanatları Bakır ustalığı yapan Gökhan Bilici, 4 küçük yeğenine el sanatlarının püf noktalarını öğretiyor.

Dicle Nehri'nde arama kurtarma faaliyetinde olan ekibin 'Türk bayrağı' hassasiyeti

Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde kayıp aramasında bulunan ekip, nehirde bulduğu Türk bayrağını yıkadıktan sonra muhafaza altına aldı.

Gaziantep'te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu

Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Suriye sınır hattındaki kırsal mahallelerde şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Bölgede yaşayan vatandaşları tedirgin eden patlama sesi ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatılırken boş araziye havan mermisi düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Otomobil takla atarak şarampole yuvarlandı: 4 yaralı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 4 kişi yaralandı.

Dosso Dossi konseri iptal edildi: Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden kısa açıklama

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, 18 Mayıs’ta Diyarbakır'da düzenleyecekleri konserin iptal edildiğini duyurdu. Konu hakkında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ise “Biz bu konu hakkında açıklama yapmak istemiyoruz” dedi.

Toplam 5316 haber.