Bölge

Bölge Haberleri

Gaziantep'te 7 kilo esrar ele geçirildi: 3 gözaltı

Gaziantep'te polis ekiplerince 2 adrese yönelik uyuşturucu operasyonda 7 kilo 670 gram esrar ele geçirilirken 3 şüpheli şahıs yakalandı.

Başkan Umut Yılmaz, kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, ilçeye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, 'Halkçı bir belediyecilik yapacağız. Halkın ayağına gideceğiz' dedi.

'Kuşluk Vakti' temalı resim sergisi

Ressam Orhan Zafer'in, SANKO Sanat Galerisi'nde 5 Nisan 2024'te açtığı 'Kuşluk Vakti' temalı resim sergisi devam ediyor.

Adıyaman'da, şehit polisler için tören düzenlendi

Adıyaman'da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman'da tören düzenlendi.

Terör örgütüne finansman sağlayan şahsa şafak operasyonu

Gaziantep (İHA) Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca Türkiye'ye yasadışı yollarla geçerek Ülke içerisinde silah kaçakçılığı yaparak terör örgütüne finansman sağladığı tespit edilen şahıs düzenlenen şafak operasyonuyla yakalandı.

Menengiç kahvesi her mevsim beğeni topluyor

Gaziantep'teki Tarihi Tahmis Kahvesi'nde hazırlanan Gaziantep'in tescilli içeceği menengiç kahvesi her mevsim yerli ve yabancı turistlerin beğenisini topluyor.

Uyuşturucuyla yakalanan şahıs tutuklandı

Adıyaman'da, uyuşturucu maddeyle yakalanan bir şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Polislere destek için polis merkezine akın ettiler

Adıyaman'da polis merkezinde yaşanılan kan donduran olayı yanlış anlayarak terör saldırısı diye düşünen Adıyaman halkı, polislere destek için polis merkezine akın etti.

Vali Varol, 2 polisin şehit olduğu polis merkezinde incelemelerde bulundu

Adıyaman'da bir polis tarafından açılan ateş sonucu karakol amiri ve ekipler amiri şehit olduğu polis merkezinde Adıyaman Valisi Osman Varol tarafından incelemelerde bulunuldu.

Adıyaman'daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu

Adıyaman'da polis merkezinde bir polisin silahla vurduğu karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu. İki meslektaşını vuran polis ise, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim edildi

Batman'ın Sason ilçesinde pancar toplarken yılanın soktuğu bir kişi, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye sevk edildi.

Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı

Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Olayda yaralanan polislerin olduğu öğrenildi.

Gaziantepli yazar Köylüoğlu'nun başarısı

Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu'nun, ilk hikaye kitabı Veda'nın ardından, ilk romanı Verda da yayımlandı.

Aynı fabrikada çalıştığı arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti

Gaziantep'te bir şahıs, çikolata ve şekerleme fabrikasında birlikte çalıştığı arkadaşını öldürdükten sonra kafasına sıkarak intihar etti.

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonu: 5 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan şafak operasyonunda 5 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yazar Samiha Ayverdi eserleriyle anıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Türk Kadınları Kültür Derneği iş birliğinde vefatının 31'inci yılında mütefekkir, mutasavvıf, yazar Samiha Ayverdi eserleriyle anıldı.

Diyarbakır'da İtalyan grubu hedef alan hırsızlara 'rötar' operasyonu: 5 gözaltı

Erasmus Projesi kapsamında Diyarbakır'a gelen İtalyan gruptan birinin telefonunu çalan hırsızlar, hatıra için çekilen videodan tespit edildi. Düzenlenen 'rötar' operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Depremde 51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı ile ilgili davada 3 sanığa tahliye

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişinin öldüğü Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı ile ilgili beşinci duruşma görüldü. Duruşmada tutuklu sanıklardan 3'ünün tahliyesine karar verildi.

Deprem bölgesinde çocuklar 'sıfır atık' bilinciyle eğlendi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında depremzede çocukları hem eğlendirdi hem de 'sıfır atık' konusunda bilinçlendirdi.

Toplam 5338 haber.