Genel

Genel Haberleri

Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi iddiasına eski başkandan yanıt var

Sancaktepe Belediyesi'nin yerel seçimin ardından AK Parti'den CHP'ye geçmesiyle ortaya atılan jakuzi iddiasına eski Belediye Başkanı İsmail Erdem'den yanıt geldi. Erdem, ''Jakuzi hikayesi tamamen yalan ve iftira.'' dedi.

Rezidansta şüpheli ölüm: Genç kız 30. kattan düştü!

Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.

Bayram tatilinin acı tablosu! Yola çıkacaklar dikkat... Bakan Yerlikaya duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününde trafik kazalarında 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 1047 kişinin yaralandığın bildirerek yola çıkacaklara uyarılarda bulundu.

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zammı! İşte bayram sonrası Meclis'e gelecek 5 düzenleme

Hükümet ve Meclis Ramazan Bayramı sonrası yoğun ekonomi gündemine odaklandı. 4 yıl seçimsiz geçecek sürecin ilk hedefi tek haneli enflasyon olurken veriler dezenflasyonist sürecin yaklaştığına işaret etti. Bakan Şimşek kalıcı refah artışının anahtarını belirledi. Ramazan Bayramı sonrası hükümetin ve Meclis'in gündemine girecek düzenlemeler neler olacak? İşte detaylar...

Tapuda yeni dönem başlıyor! Artık notere gitmenize gerek yok

Tapu devirlerinde yıllardır süregelen o şart kaldırıldı. Tapuda yeni bir dönem başlıyor! Yıllardır devam eden düzenlemeyle noter sıralarında beklenirken artık notere gitmenize gerek yok! Kendi aranızda halledebileceksiniz.

Cübbeli Ahmet, İsmailağa’yı düelloya çağırdı: Siz 8’iniz ben tek…

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile İsmailağa Cemaati arasındaki tartışma büyüyor. Son olarak Cübbeli Ahmet meydan okuduğu İsmailağa’nın şeyhlerini canlı yayına çağırdı.

En zeki 4 burç açıklandı

Astroloji alanında, her bir burcun kendine has nitelikleri ve cazibesi bulunmaktadır. Dört burç, zeka kapasiteleri sayesinde girdikleri her ortamda dikkatleri üzerlerine çekebilirler.

3 partinin kıyasıya yarıştığı ilde oylar yeniden sayılacak

Yüksek Seçim Kurulu; CHP, MHP ve AK Parti'nin kıyasıya yarıştığı Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına karar verdi.

Ailelerin evlenmelerine karşı çıktığı kuzenler yaşamlarına son verdi

Şanlıurfa'da aileleri tarafından evlenmelerine izin verilmeyen kuzenler Helin ve Emir Altundağ intihar kararı aldı. Emir Altundağ'ın Helin Altundağ'ı vurup ardından da kendi başına ateş ettiği tespit edildi.

Protez tırnakla abdest kabul olur mu? Nihat Hatipoğlu'nun cevabı çok net oldu

Ramazan ayı boyunca ekranda vatandaşların sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na "Protez tırnak kullanıyorum, abdestim kabul olur mu?" sorusu yöneltildi. Hatipoğlu bu soruya "Protez ana tırnağın üstüne oturduğu için abdest olmaz. Suyun tırnağa değmesi lazım" yanıtını verdi.

Şanlıurfa'da korkunç kaza! 1'i polis 4 kişi hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu polis memuru, eşi ve 2 çocuğuyla hayatını kaybetti.

En çok eleman aranan meslekler açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 330 bin 325 açık iş tespit ettiklerini belirterek, Türkiye'de en fazla açık iş ilanı olan sektör ve meslekleri duyurdu.

Depremde kaybolmuştu! Polisin cansız bedeni 14 ay sonra bulundu

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde kaybolan polis memuru Mustafa İlhan'ın cesedi, çocuk sanılarak başka bir aileye verildi ve Kayseri'de defnedildiği DNA testi sonucu ortaya çıktı.

Arçelik Kapanıyor O Şirketle Birleşiyor!

Oda Tv'nin haberine göre Arçelik markası tarihe kavuşuyor.

Belediye başkanı göreve gelir gelmez kendi elleriyle kapıyı söktü

Bursa'da, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Gemlik Belediye Başkanı seçilen Şükrü Deviren'in göreve başladıktan sonraki ilk işi makam odasının kapısını kaldırmak oldu.

VakıfBank, KPSS'siz 869 personel alımı yapacak!

VakıfBank, çeşitli kadrolar için toplamda 869 yeni personel işe alınacağını duyurdu.

Astrolog Aygül Aydın, En sadakatsiz 3 burcu açıkladı! İşte aşk, sağlık, para ve iş yorumu..

Astrolog Aygül, iletişim kurmakta güçlük çeken bazı burçlara yönelik ayrılığı işaret etti. Bunun dışında, en sadakatsiz 3 burcu açıkladı. İşte Astrolog Aygül Aydın'dan; aşk, sağlık, para ve iş yorumu..

Tiryakilere kötü haber! Sigaraya 9 TL zam geldi

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara markasına 9 TL zam geldiğini duyurdu. Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Zamlar gelmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi

Ramazan Bayramı heyecanı ülkeyi sardı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlarken, bayram için alışveriş yapacaklar, 9 gün tatili değerlendirecek olan vatandaşlar maaşlarının bayram öncesi yatırılıp yatırılmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı ile engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek?

Toplam 8253 haber.