Bölge

Bölge Haberleri

Arapça bilgi ve etkinlik yarışmasında 3 birincilik Kahta'dan

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında gerçekleştirilen Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmasının 11'incisi Adıyaman'da düzenlendi.

Şehitkamil Belediye Meclisi 2. Birleşim Toplantısı tamamlandı

Şehitkamil Belediye Meclisi'nin 2024 Yılı Dönemi Mayıs Ayı 2. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplam 7 madde görüşüldü.

Trafik kazasında yaralanan vatandaş ambulans helikopterle hastaneye nakledildi

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde trafik kazasında kalça kemiği kırılan ve kafa travması oluşan vatandaş, ambulans helikopterle hastaneye nakledildi.

Alparslan Group'tan çiftçilere muhteşem showroom

Türkiye'nin önde gelen tarım araçları üreticilerinden Erkunt Traktör, Alparslan Group iş birliğinde Gaziantep'te yeni bir bayi açtı.

Kahta'da hedef 5'te öğrenciler yarıştı

Adıyaman'ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Hedef 5 Turnuvası, Gerger, Samsat ve Sincik ilçelerinden gelen öğrencilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tahmazoğlu İsrail'i protesto eden üniversite öğrencilerine destek verdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İsrail'i protesto eden Gaziantep Üniversitesi öğrencilerini ziyaret ederek destek verdi.

Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri Gölbaşı ilçesinde başladı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri başladı.

Büyükşehir'den Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri çalıştayı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat depremi sonrası kentin dirençli olması amacıyla alınacak kararlar için hazırlanacak yol haritasının belirlenmesi kapsamında 'Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri' konulu çalıştay düzenlendi.

Adıyaman'da trafik denetimleri sıklaştırıldı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 4-10 Mayıs Trafik Haftası kapsamında denetimler sıklaştırıldı.

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Adıyaman'da 10 yıl 5 ay 7 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. Mahkemeye sevk edilen şahıs tutuklandı.

Doğadan toplanması yasak olan salep soğanını izinsiz toplayan 5 şahıs suçüstü yakalandı

Endemik bitki türleri arasında yer alan ve doğadan toplanması yasak olan salep soğanını izinsiz toplayan 5 şahıs jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

GAÜN'de GAZZE'ye destek amacıyla oturma eylemi düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Bir Gençlik Topluluğu, Necmettin Erbakan Topluluğu, Fecr Öğrenci Topluluğu ve Rehber Düşünce Topluluğu tarafından Gazze'ye destek amacıyla oturma eylemi düzenlendi.

Medical Point Hastanesi'nde hemofili tedavisinde yeni bir adım

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba liderliğinde EAHAD Akredite Hemofili Merkezi açıldı.

GAGİAD Yönetiminden GTB'ye ziyaret

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsası'nı (GTB) ziyaret etti.

Vatandaş anlattı, Yılmaz dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Seyrantepe Mahallesi'ndeki vatandaşlarla buluştu. Başkan Umut Yılmaz, bölge halkının taleplerini dinledi ve kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Heyelan nedeniyle kapanan yollar açıldı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde sağanak yağışların ardından oluşan heyelan nedeniyle kapanan köy yolları açıldı.

Batman'da minik öğrencilerden jandarmaya ziyaret

Batman'ın Kozluk ilçesinde 29 Ekim ilk ve ortaokulu ile Yukarı Alıçlı Ortaokulundan minik öğrenciler Kozluk ilçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Çekimleri iki yıl süren film, ulusal ve uluslararası 40 festivalde boy gösterdi

Diyarbakır'da hayvansever Mehmet Yüksel'in sokak hayvanlarını rehabilite etmek amacıyla kendi imkanlarıyla kurduğu ve 'Huzur Çiftliği' adını verdiği hayvan barınağı filmi pek çok dile çevrilip İtalya, Yunanistan ve Amerika gibi birçok ülkede 40'tan fazla festivalde gösterim alıp çok sayıda ödüller kazanarak ulusal ve uluslararası başarı elde etti.

Takla atan otomobil alev topuna döndü: 2 yaralı

Batman'da kontrolden çıkarak takla atan otomobil şarampole devrilerek alev topuna döndü. Kazada 2 kişi yaralandı.

Toplam 5442 haber.