Genel

Genel Haberleri

Ehliyet alacakların dikkatine!

Son zamanlarda çeşitli taktikler geliştiren sahtekârlar, ehliyet edinmek isteyenleri de sosyal medya üzerinden 'Sınavsız ehliyet' vaatleriyle hedef alıyor. Dolandırıcılar, tuzağına düşürdüğü kişilerden önce para istiyor ve sonra 'E-devletinize düşecek, kapınıza belge gelecek' vaadiyle kayboluyor.

JTI grubundaki sigaralara 3 lira zam

JTI grubunda yer alan sigara markalarına 3 lira zam geldi. Satışlar bugün itibariyle güncellenmiş fiyatlar üzerinden gerçekleştirilmeye başladı

Araçlarda TTB zorunlu hale geliyor: Takmayan trafiğe çıkamayacak, akaryakıt alış sistemi değişecek

Gelir İdaresi Başkanlığı, trafikteki araçlar üzerinden elde edilen vergi gelirlerinin daha etkin toplanabilmesi amacıyla yeni bir düzenlemeyi hayata geçiriyor.

Yargıtay, başkanını seçemiyor: 31'inci turda da sonuç çıkmadı

Siirtli Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılmaya başlanan başkanlık seçimlerinin 31. turunda da sonuç çıkmadı. Seçimlere yarın devam edilecek.

2024 için kurban kesim bedeli belli oldu

Vekalet yoluyla kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar için vekaletle kurban kesim bedeli açıklandı. Yurt içinde vekaletle kurban kesim bedeli 11 bin 750 TL, yurt dışında ise 4 bin 750 TL olarak belirlendi.

Nesli Tükenmekte Olan Eşeklere Düğün Yapıldı

Her Mayıs ayında insanlarla, hayvanlarla, suyla, toprakla, meyve sebzelerle havayla helalleşerek düet yapan Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Aydın’ında katıldığı sembolik nikâh töreni Ortaköy Köy Yaşam Merkezinde gerçekleşti. 

Emniyet Teşkilatı Sendikası'ndan korkutan araştırma: Her 10 polisten 3'ü intihar etmeyi düşünüyor!

Yapılan bir araştırmaya göre, her 10 polisten 3'ü intihar etmeyi düşünürken, her 10 polisten 1'i mesleki sorun yaşadığında müracaat olarak tarikat ve cemaatleri görüyor.

Yarın kabine toplanıyor! Ana gündem: Öğretmen ataması! 9 aydır atama bekleniyor

Yarın, saat 15.00'te kabine toplantısı gerçekleşecek. Kabine toplantısının ana gündem maddesi ise öğretmen ataması olacak.

Serum modası yoğun bakımlık ediyor! Evde ve kuaförde yaptırıyorlar

Sosyal medya ve internet fenomenlerinin etkisiyle sağlık kabinleri, ev ve kuaför salonlarında bile serum taktırmanın moda haline dönüşmesi sonrası kritik bir uyarı geldi. "Atom", "vitamin kokteyli", "gençleşme iksiri" gibi ifadelerle sunulan hastane dışı serum uygulamalarına başvuranların alerjik şoka uğrama tehlikesi söz konusu.

Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!

Münevver Karabulut'u vahşice katleden Cem Garipoğlu’nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı. İntihar ettiği iddia edilen Cem Garipoğlu'nun hapishanede son gününde dakika dakika neler yaptığı da ortaya çıktı.

28 yaşındaki kadın, sokakta tartıştığı kişi tarafından boğazı kesilerek katledildi

Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kadın hayatını kaybetti. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırgan gözaltına alındı. Kadının arkadaşı ise olayın ardından açıklamalarda bulundu.

Sigara cep yakacak: Bir zam daha geldi

Philip Morris (PM) grubu sigaralara 3 lira zam geldi.

Arkadaşının IBAN tuzağına düştü: 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Konya’da ‘benim hesabımda bloke var’ bahanesine inanarak arkadaşına IBAN numarasını veren kişi, para aklama yöntemi tuzağına düşerek hapse girdi. 1 paket sigara parasını kendisine hediye olarak veren dolandırıcı arkadaşının ağına takılan 45 yaşındaki Mustafa Ergin, 8 ay hapiste yatarken, hakkında açılan 5 farklı dosyadan ise yaklaşık 10 yıl hapis cezası bekliyor.

Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçilere Tayin Müjdesi! Talepler Toplanıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından 12 Mart 2024 tarihinde yayımlanan sürekli işçilerin yer değiştirmelerine yönelik usul ve esaslarla ilgili yazı uyarınca mayıs ayında taleplerin alınacağı öğrenildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan 'Arapça' ve 'Audi A8' savunması: Eski araba artık...

Ali Erbaş, Arapça tercüman kullanma, eline dua yazma ve Audi A8 marka otomobil isteme haberlerine yanıt verdi.

Deprem Uzmanı Naci Görür, Eğitim Bakanlığından Bakın Ne İstedi!

Malatya Adıyaman Diyarbakır Hatay Kahramanmaraş'ın da etkilendiği depremlerin ardında deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Bakanlık bakın ne istedi.

İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü

Reuters, Kudüs'te bir Türk vatandaşının İsrail polisini bıçakladığını ve saldırının ardından Türk vatandaşının öldürüldüğünü bildirdi.

Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladı

Memur olmak isteyen binlerce vatandaşa güzel haber geldi. 23 kamu kurumunun 38.625 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Simit fiyat tarifesinde Ticaret Bakanlığı'nın onayı zorunlu hale getirildi

Ekmek fiyatlarında olduğu gibi simit fiyat tarifelerinde de Ticaret Bakanlığı'nın onayı zorunlu hale getirildi.

Toplam 8219 haber.