Genel

Genel Haberleri

Kahvehanedeki tartışmada silahlar konuştu: 2 kişi hayatını kaybetti

Kastamonu'da bir kahvehanede iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya döndü. Olayda silahla vurulan iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

9 Günlük Bayram Tatili Sona Eriyor

Hafta sonu tatilleriyle birleştirilmesi sonucu 9 güne çıkan BAYRAM TATİLİ sona eriyor.

Türkiye'ye 15 Nisan tarihi şimdi verildi... Bir anda en yükseğe çıkacağız

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Türkiye'ye 15 Nisan hakkında flaş bir tarih verdi. Bir anda yükseğe çıkması bekleniyor.

Bayram Namazında Örümcek Adam Krizi

Hatay’a bağlı olan İskenderun ilçesinde Örümcek Adam kostümüyle bayram namazı kılan Ayaz Koç, cami içerisinde panik yarattı. Koç, ihbarın ardından gelen emniyet ekipleri tarafından dışarıya çıkarıldı. İşte detaylar..

300 Bin Personel Alımı: İş arayanlar için büyük fırsat!

Türkiye genelinde iş arayanlar için önemli bir fırsat kapısı aralanıyor. İşkur'un son verilerine göre, ülke genelinde 330 binden fazla eleman açığı bulunuyor. Bu açık, imalat, inşaat, perakende ve diğer birçok sektörde kendini gösteriyor.

Çevre Bakanlığı'ndan Yüksek Maaşlı Personel Alımı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, KPSS şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlarla ilgili geniş kapsamlı detaylar kamuoyuyla paylaşıldı. İşte detaylar...

Arabası 3 yıldan eski olanlar dikkat: yeni düzenleme geldi

Araç sahipleri için önemli bir duyuru geldi! TÜVTÜRK tarafından yapılan açıklamaya göre, 3 yaşından büyük araçlara yönelik yeni bir düzenleme başlatılıyor.

Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 can kaybı

Ramazan Bayramı tatilinde yollar yine kan gölüne döndü... Tatilin başlangıcından itibaren yaşanan kazalarda 38 vatandaş hayatını kaybetti, 5 bin 26 kişi yaralandı.

Gani Rüzgar Şavata, Ahmet Kaya'nın saldırıya uğradığı geceyi anlattı! Serdar Ortaç'a yüklendi

İki Gözüm Ahmet: Sürgün filminin yönetmeni Gani Rüzgar Şavata, Haberler.com'un YouTube stüdyosunda Ahmet Kaya'nın 1999 yılında uğradığı saldırıyla ilgili Serdar Ortaç'a yüklenerek "Sahneye çıkması şovmenlikten başka bir şey değil" dedi.

Estetiğin dozunu kaçıran Çağla Şıkel'in son hali alay konusu oldu

Yıllara meydan okuyan fiziğiyle her fırsatta adından söz ettiren Çağla Şıkel'in son hali sevenlerini şaşkına çevirdi. Dudaklarındaki eşitsizlik, dişleri ve elmacık kemikleriyle dikkat çeken Şıkel için "Estetiklerinden dolayı tanıyamadım" yorumu yapıldı.

Okul müdürü hakkında 8 kız öğrenciye cinsel taciz iddiası

Elazığ’da 8 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan lise müdürü G.C., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturmaya müdahil olan Elazığ Barosu avukatlarından Eda Vural, “Başlangıçta 4 çocuk olarak başlayan soruşturma, 8 çocuk olarak devam ediyor ve artma ihtimali çok büyük” dedi.

Haftalık burç yorumları (8-14 Nisan 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 8-14 Nisan 2024 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 3'ü ağır 4 yaralı

Niğde'de patates deposu yapımında meydana gelen göçükte 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Bayram tatilinin 2 günlük kaza bilançosu: 12 can kaybı, 1966 yaralı

Bayram tatilinin ilk 2 günündeki trafik kazalarında 12 kişi öldü, 1966 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim" uyarısında bulundu.

Adliyelerde de mülakat engeli: 85-90 puan alan memurlar elendi

Adalet Bakanlığı’nın görevde yükselme sınavının sonuçları kısa süre önce açıklandı. Adliyelerde görevli binlerce memurun, katibin ve mübaşirin yazılı sınavda yüksek puan almalarına rağmen mülakatta elendiği ortaya çıktı. 

Kadın kıyafeti giyen erkek camideki kadınları taciz etti

Samsun'daki bir camide teravih namazı sırasında skandal bir olay yaşandı. Kadın kıyafeti giyen bir erkek kadınların bulunduğu bölüme geçerek iddiaya göre tacizde bulundu. Durumun şikayet edilmesi polis şahsı aramaya başladı.

Ankara'da seçimi kaybeden bağımsız aday: Dış güçler tarafından ele geçirilmeye çalışıldım

Ankara'da bağımsız aday olan Lokman Cengiz, seçimlerde 224 oy alınca pusulada isminin küçük harfle yazılması nedeniyle oy kaybettiği iddiasıyla YSK'ya başvuru yaptı. Savcılığa da suç duyurusunda bulunan Cengiz "Karşıma Mansur Yavaş'ın çıkması adil değildir. Ülkem için sonuna kadar mücadele ettim. Ülkemi Amerika'ya karşı korudum ve savundum. Dış güçler tarafından ele geçirilmeye çalışıldım" dedi.

Cinsel ilişki sırasında eşini öldüren adam hakkında karar verildi

Bursa'da, dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile kadını cinsel ilişki sırasında boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Suriye uyruklu adam 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Adamın eski eşinin "Her hamile kaldığımı öğrendiğinde, birlikteliğimiz sırasında boğazımı sıkıp karnıma bastırarak, çocuğu düşürmeye çalışıyordu." sözleri ise duruşmaya damga vurdu.

Skandal görüntü! 5 uzman çavuşu kamyon kasasında disipline sevk ettiler

Diyarbakır'ın Hani İlçesi'ndeki 3'üncü Jandarma Komando Taburu'ndan alay disiplin kurulana sevk edilen biri tanık 5 uzman çavuşun üstü brandayla kapalı oturma yerleri dahi olmayan bir kamyonet kasasında taşındığı görüntüler tartışma yarattı. Videoyu paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Toplam 8253 haber.