Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na Katıldı

Türkiye- Özbekistan İş Forumu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğinde, TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

 

Türkiye- Özbekistan İş Forumu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğinde, TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.  Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanı (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarciklıoglu, Özbekistan Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Maliye Bakanı Jamshid Kuchkarov ve iş insanlarının katılımıyla TOBB’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye-Özbekistan İş Forumu’na katıldı. Toplantıda, İki ülke arasındaki iktisadi ve ticari ilişkiler ve işbirliği fırsatları değerlendirildi. Forumda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarciklıoglu, DEİK Başkanı Nail Olpak, Özbekistan Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi ve Maliye Bakanı Jamshid Kuchkarov birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından Türk ve Özbek firmalar karşılıklı iş anlaşması imzalayarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na KatıldıSiirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na KatıldıSiirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na Katıldı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN