Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarına Katıldı

Savunma ve güvenlik alanlarında önemli bir tanıtım, pazarlama ve iş birliği platformu haline gelen IDEF'23 Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 16. kez kapılarını açtı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Savunma ve güvenlik alanlarında önemli bir tanıtım, pazarlama ve iş birliği platformu haline gelen IDEF’23 Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 16. kez kapılarını açtı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mehmet Fatih Kacır, Savunma Sanayii Başkanı  Prof. Dr. Haluk Görgün, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardic, ARMSTO Yönetim Kurulu Başkanı Vefa Kuzu ile birlikte, 55 ülkeden 1461 firmayı bir araya getiren 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (#IDEF23) kapsamında açılan stantları gezdi. 55 ülke ve 1461 firmanın savunma sanayi devlerinin de aralarında bulunduğu firmaların çalışmalarını yakından inceleyen Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, ayrıca oğlu ARMSTO Yönetim Kurulu Başkanı Vefa Kuzu’nun açmış olduğu standı gezen davetlilere oğlu Vefa Kuzu çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verdi.  ilk aşamada Türk savunma ve havacılık sektörünün, yakın bir gelecekte ve dünya genelindeki kullanıcıların konnektör ihtiyaçlarını karşılamak için yola çıkan Kuzu Grup’un bir girişimi olan ARMSTO standı 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarında (#IDEF23) ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu yaptığı açıklamada; “Ülkemizin savunma sanayisinde son yıllardaki gelişimini ve geldiğimiz son noktayı yerinde görmek bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı. Sergilenen ürün ve sistemler Türk savunma sanayisinin geldiği noktayı tüm dünyaya gösteriyor. Yerli ve milli projelere yapılan katkılar, ürün ve hizmetlerin yer aldığı fuarı ziyaret ettik.  2 yılda bir uluslararası olarak düzenlenen fuara sürekli katılımın artması savunma sanayisinin başarısıdır.  Başlangıcından bugüne kadar IDEF’in dünya çapında hak ettiği saygın konuma gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN