Siirt Spor Deplasmana 4 Eksikle Gidiyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor, ligin en zorlu deplasmanı olan Mardin’de sahaya 4 eksikle çıkabilir.

Sakatlığı bulunan Harun, Yusuf Efiz ve Hamit Kılıç’ın sahada olup olmayacağı henüz kesinlik kazanmamışken, kart cezalısı Şirin Soydan da kadroda yer alamayacak.

Zorlu Mardin deplasmanından mutlak 3 puanla dönmeyi hedefleyen Siirt Spor, sağlık ekibiyle sakat oyuncuları kadroya dahil etmeye çalışıyor.

Karşılaşmaya çok ciddi bir şekilde hazırlanan Siirt Spor, Cuma günü yapacağı son antrenmanın ardından Cumartesi Mardin’e hareket edip, Pazar günü oynanacak maç saatini bekleyecek.

‘’Puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz’’

Takımın Spor Direktörü Ahmet Erten, Artı Siirt Haber Ajansı Spor muhabirine yaptığı açıklamada, takımın mücadeleye çok ciddi bir şekilde hazırlandığını ifade etti.

Şu an itibariyle sakat ve kart cezalıları dahil 4 oyuncudan yoksun olabileceklerini belirten Erten, ligin en zorlu maçlarından birine çıkacaklarını ve kayıpla dönmek istemediklerini ifade etti.

Seyircisiz oynanacak maçı lehlerine çevirmek istediklerini dile getiren Erten, bu maçtan 3 puanı alarak şampiyonluğun en büyük adayının Siirt Spor olduğunu göstermek istediklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN