Siirt'in Pervari İlçesinde Pozitif Koronavirüs Vakası Kalmadı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Pervar ilçe belediye başkanı Tayyar Özcan ilçe merkez ve köylerinde pozitif koronavirüs vakasının kalmadığını açıkladı.

Özcan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız Bütün Kurallara uyarak ilçe merkezimiz ve bütün köylerimiz dahil olmak üzere Pozitif vaka sayımız hiç kalmamıştır." dedi.

Koronavirüsle etkin mücadele edildiğini belirten Özcan açıklamasının devamında şunlara değindi:

"Bütün dünyada olduğu gibi İlçemizde de koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Devlet ve Millet iş birliği çerçevesinde, etkin mücadele gerçekleştirmiştir

Vatandaşlarımız Bütün Kurallara uyarak ilçe merkezimiz ve bütün köylerimiz dahil olmak üzere Pozitif vaka sayımız hiç kalmamıştır.

Bu mücadelenin isimsiz gerçek kahramanları da başta Sağlık Çalışanları olmak üzere ilçe ve köylerimiz genelindeki Jandarma ve Emniyet teşkilatımızdır sağlık personelimizin, canlarını riske atma pahasına verdikleri bu amansız mücadeleyi yürekten alkışlıyor ve onlara şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Tüm kurallara uyan vatandaşlarımıza, görev ahlakını ziyadesiyle taşıyan Pervari İlçe Sağlık Çalışanlarına, İlçe Jandarma Komutanlığına İlçe Emniyet Amirliğine Teşekkür ederim."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN