Kurtalan Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin'in Ramazan Bayramı Mesajı

Kurtalan Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Değerli Kurtalanlı Hemşehrilerim ;
Bugün milletçe, yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik ve dostluk duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Birlik ve beraberliğimizin sürekliliği yönünden vazgeçilmez önem taşıyan bayramlarda, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını hakim kıldığımız, nice bayramların yaşanmasını temenni ediyorum. Bu bayramda; anne, baba ve büyüklerimizin yanı sıra yetim ve öksüz evlatlarımızı unutmayacağımız bir bayram olmasını diliyor, bayram sevincimizi onlarla paylaşarak birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek muhafaza edecek hayırlı bir bayram olmasını temenni ediyorum.

Bayram süresince vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda tatil geçirebilmeleri amacıyla görevi başında olacak tüm güvenlik görevlilerine, sınır ötesinde kahramanca görev yapan vatan evlatlarına görevlerinde başarılar diliyorum.

Bu duygular içinde halkımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın sağlık, mutluluk  ve huzur getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Çağlar  TEKİN
Kaymakam/Belediye Başkan V.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mehmet | 21 Nisan 2023 00:26

    Nerede o eski bayramlar, nerede o elinde kazma kürek Devlet adamı delikanlı kaymakamlar, Devlet Kaymakamları, yav be.........! DEVLET KAYMAKAMLARI sadece devleti ve halkı dert edinen tarafsız Devlet adamları özledik hem de çok özledik sizleri namuslu DEVLET ADAMLIĞINI.........

BUNLARA DA BAKIN